• Foto: Ab Donker

Woudrichem pakt op valreep punt tegen koploper

WOUDRICHEM - Bij Woudrichem zal men niet snel blij zijn met een punt, maar het gelijkspel tegen koploper Roda Boys -dat periodekampioen kon worden- werd toch wel beschouwd als een overwinning. Zeker nadat de 2-2 van Yoeri Duyzer pas in de slotminuut viel. ,,Hier moeten we gewoon vrede mee hebben'', aldus trainer Leon Elands.

Door Sjors Tanis

Want de trainer vond dat er nog wel meer inzat. ,,De eerste helft waren zij veel sterker'', zei de trainer. De ploegen gingen rusten met een 0-1 stand. In de twee helft kwam Woudrichem sterker voor de dag en maakte Bori Secrève de 1-1. Lang duur de vreugde voor de thuisploeg echter niet, want twintig minuten voor tijd scoorde Roda Boys nadat werd doorgespeeld toen een speler van Woudrichem geblesseerd op de grond lag. ,,Dat vind ik echt niet kunnen op dit niveau'', was de mening van Elands.

Maar Woudrichem vocht zich terug en na een spannende slotfase waarin het spel op en neer golfde maakte Yoeri Duyzer in de slotminuut de 2-2. ,,En dat is terecht'', aldus Elands. ,,Met wat meer rust hadden we kunnen winnen, maar we moeten heel blij zijn met een punt tegen de koploper, zeker als ze voor een periodetitel spelen.''