• Persfoto Paradijsvogels

Laatste Paradijsvogels in Peeriscoop

GORINCHEM In Theater Peeriscoop maakt Fred Delfgaauw zijn eigen theaterproducties. Daar worden ze geboren en voor het eerst getoond aan het publiek tijdens openbare repetities en de eerste try-outs. Zo ook Paradijsvogels. Als de voorstelling twee seizoenen langs de Nederlandse en Belgische theaters heeft getoerd, speelt hij de allerlaatste Paradijsvogels in zijn eigen theater Peeriscoop.

Voor wie er destijds bij was, voor hen die het nog niet hebben meegemaakt of het nog eens willen zien: 9, 10 en 11 mei wordt de voorstelling getoond in Peeriscoop. Reserveren op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang van de voorstelling geopend, entree is € 17,50 inclusief een consumptie.

In Paradijsvogels sleept Fred Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar de straat in Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De kleurrijke figuren uit zijn verleden én het geloof inspireerden hem om van 'zeker weten' naar de schoonheid van twijfel te gaan. Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering. Fred Delfgaauw, de meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.