• Business Event Gorinchem

Anita Witzier presenteert Business Event gemeente Gorinchem

GORINCHEM Maandag 27 november vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem.

Anita Witzier zal deze derde editie van Business Event gemeente Gorinchem presenteren. Anita is onder andere bekend van de televisieprogramma's Memories en Recht uit het hart. Daarnaast is Anita ambassadeur van het Reumafonds en Stichting Hulphond Nederland. Anita is een ondernemende, sympathieke en betrokken presentatrice. De verwachting is dan ook dat Anita de genomineerde bedrijven volledig tot hun recht zal laten komen.

,,Met bewondering en ontzag kijk ik steeds weer naar de enorme diversiteit aan ondernemerschap in ons land. Ik bewonder hun innovatieve kracht, hun kennis en doorpakmentaliteit. Ondernemers houden onze economie draaiende. Dat verdient respect en waardering", aldus Anita Witzier

De genomineerde bedrijven worden maandag 27 november in De Nieuwe Doelen aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren. 

De deskundige jury, onder leiding van notaris Caroline van Rooijen, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren. De komende periode zullen de juryleden de bedrijven persoonlijk bezoeken.

Kaarten zijn te bestellen via: www.nbe.nu. Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventgorinchem.nl en via social media: facebook.com/businesseventgorinchem of twitter: @NBEnu #BEG17.