• SHARON ADVOKAAT

Avres onthult nieuwe website

GORINCHEM Avres lanceerde woensdag 12 april haar nieuwe website tijdens de Fenexpo Businessdagen in Gorinchem. Een toepasselijke plek voor een Werk-Leerbedrijf dat werknemers en werkgevers samenbrengt in de regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Avres transformeert van traditionele uitvoeringsorganisatie naar mensgerichte verbinder. De website weerspiegelt die nieuwe identiteit.

De bezoeker maakt op www.avres.nl kennis met Avres. Waar Avres als organisatie voor staat, de persoonlijke aanpak van Avres, hoe Avres mensen begeleidt naar werk en samenwerkt met ondernemers. Avres stelt zich uitgebreid voor. Daarnaast bevat de website informatie over uitkeringen, extra regelingen en schulddienstverlening. Waarbij Avres mensen stimuleert om niet te blijven zitten met problemen. Avres biedt maatwerk, stelt persoonlijke ontwikkeling voorop en legt actief de verbinding met lokale ondernemers en partners. De toon is mensgericht, proactief en helder. Een weerspiegeling van de identiteit van Avres als verbinder in de regio.

Avres voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Leerdam, Lingewaal, Molenwaard en Zederik. In 2016 is Avres gefuseerd uit de voormalige Regionale Sociale Dienst (RSD) en AvelingenGroep (sociale werkvoorziening).