• Bakker Bart

Bakker Bart presenteert tompoes voor Villa Pardoes

GORINCHEM In aanwezigheid van publiek, pers en genodigden introduceerde algemeen directeur van Bart's Retail Herbert Schalkwijk op 6 december de Villa Pardoes Tompoes in de Bakker Bart winkel in Gorinchem van ondernemer Martijn Donkers. Dit deed hij samen met Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016) en Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Pardoes zelf.

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale Villa Pardoes Tompoes ontwikkeld.

Francis Kuijk liet weten dat zij erg trots is op het eindresultaat. Maar wat is het geheim van deze overheerlijke tompoes? ,,Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom."

De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes; het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.