• Ria Scholten

Berg&Berg blijft vernieuwen

Advertorial

GORINCHEM Bij Berg & Berg aan de Westwagenstraat 25 is enkele weken geleden de gloednieuwe Luxaflex Inspiration Shop geïnstalleerd. Hiermee kan nog beter worden ingespeeld op de specifieke wensen en behoeften van de klant op het gebied van raambekleding, ook wel binnenzonwering genoemd. In de modern en strak ogende opstelling wordt de complete Luxaflex collectie op een inspirerende, aantrekkelijke en overzichtelijke wijze gepresenteerd.

,,Ruim veertig vierkante meter vloeroppervlak biedt plaats aan alle raambekledingsproducten van dit toonaangevende merk", laat eigenaar Bert Hoftijzer weten. ,,Innovatie is hierbij het sleutelwoord. Een fraaie framebar met scherm en uitneembare productkaders geven ons als Inspiration dealer de mogelijk om de diversiteit aan Luxaflex producten aan de consument te tonen. De opstellingen zijn voorzien van hoogwaardige verlichting, waarmee het daglicht zo goed mogelijk wordt nagebootst. Onder de noemer The Art of Window styling kan op een groot scherm worden kennisgemaakt met de allernieuwste trends op het gebied van raambekleding, die de klant ongetwijfeld zullen inspireren."

Bert vertelt verder: ,,Luxaflex blijft innoveren op het gebied van bedieningsgemak. Daarom wil ik de aandacht vestigen op de smart home oplossing PowerView Motorisation, waarmee de stand van de raambekleding met behulp van een afstandsbediening of de PowerView App op de smartphone of tablet kan worden aangepast aan de licht- en privacy behoeften van de gebruiker. Het systeem wordt gedemonstreerd in onze speciaal daarvoor ingerichte showkast van 2 bij 2,5 meter."

,,Uitgangspunt is dat iedereen met de producten van Luxaflex een persoonlijke stijl kan creëren. De kleurentrends van deze winter zijn naast wit vooral de naturel- en grijstinten", laat Bert weten. ,,Qua uitvoering is er voor iedereen een oplossing op maat. Wij zien silhouettes, plissé shades, duettes en houten jaloezieën is verschillende breedtes. Eveneens het noemen waard is de facette, een rolgordijn waarmee de lichtinval kan worden geregeld. Ook de wat klassiekere producten als vouw- en rolgordijnen en horizontale jaloezieën worden door Luxaflex nog steeds geleverd."

,,Wie ongestoord wil genieten van frisse lucht vindt in onze zaak een uitgebreide collectie horren en hordeuren van hetzelfde merk", aldus Bert. ,,Hierover is trouwens nog iets bijzonders te vertellen. Luxaflex Nederland en Cordaid werken samen in Malawi om malaria te voorkomen. De fabrikant plaatst horren tegen de malariamug in gezondheidscentra en kraamklinieken. Dat is nodig, want malaria eist per jaar ongeveer 438.000 levens, waarvan het merendeel kinderen. Elke minuut bezwijkt er ergens ter wereld een kind aan malaria. En dat terwijl de ziekte inmiddels te behandelen en -nog beter- te voorkomen is. Daarnaast geeft Luxaflex financiële steun aan scholen in Malawi, zodat kinderen goed onderwijs kunnen krijgen."