• Alex Willemse

Besems uitvaartverzorging organiseert uitvaartbeurs

GORINCHEM Theater 'De Vijf Zinnen' biedt zaterdag 9 juni van 10.30 tot 15.30 uur onderdak aan de uitvaartbeurs van Besems uitvaartverzorging. ,,Omdat we vijf jaar bestaan, organiseren we voor genodigden op vrijdagavond in dit theater een speciaal concert. En omdat we hier dan al zijn, vonden we het een mooie kans om de dag erna, op deze plaats onze tweejaarlijkse uitvaartbeurs te houden," aldus eigenaren Dinny en Anne Besems.

,,Vernieuwend en verrassend, dat is wat je van deze beurs mag verwachten. De allerlaatste trends, nieuws en informatie over alle zaken rondom het afscheid van het leven. Maar bovenal willen we de drempel voor mensen verlagen om samen te praten en na te denken over hoe zij hun begrafenis of crematie willen organiseren," vertelt Anne. ,,Dat geeft zowel voor degene die het betreft als ook voor de nabestaanden veel rust als de meeste wensen al zijn besproken en vastgelegd. Maar ook zien we op elke uitvaartbeurs mensen die volop in het leven staan en gewoon nieuwsgierig zijn of alles graag goed geregeld hebben. Daar hoort dan ook een uitvaart bij."

Op deze uitvaartbeurs zijn ook veel bedrijven aanwezig waar Besems uitvaartverzorging mee samenwerkt. ,,Je vindt er specialisten die je van alles kunnen laten zien en vertellen over bloemstukken, uitvaartkisten, loopkoetsen, natuursteen, rouwverwerking, rouwvervoer, wades, urnen, en nog veel meer. Loop eens binnen en kom in gesprek," nodigt Anne Besems iedereen uit. Theater 'De Vijf Zinnen' is gelegen aan de Haarstaat 64 in Gorinchem.

Tijdens de beurs krijgt iedere bezoeker kosteloos het boekje Mijn Uitvaartwensen.