Blauwzaam Symposium VII: een verhelderende kijk op Circulaire Economie en Innovatie

GORINCHEM Op donderdag 26 oktober verzorgt Stichting BlauwZaam haar jaarlijkse symposium, het grootste duurzaamheidsevenement voor ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in onze regio. In het hoofdkantoor van de Rabobank te Gorinchem. Vanaf 15.00 uur komen deelnemers in één middag alles te weten over het thema 'Circulaire economie en innovatie'.

Het Symposium 'Circulaire Economie en Innovatie' wordt georganiseerd In samenwerking met Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden en VNO-NCW AV. De Rabobankzelf hecht net als BlauwZaam zeer veel waarde aan duurzaamheid. Neem hun hoofdkantoor in Gorinchem, volledig duurzaam gebouwd en met hun projecten op het gebied van duurzaamheid en innovaties vooroplopend. De Rabobank is tevens gastheer van het Symposium.

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent en duurzaam ondernemings- en vestigingsklimaat. Zij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, met als doel: ruimte voor duurzaam ondernemerschap.

Vorig jaar organiseerde BlauwZaam haar, toen zesde, Symposium in samenwerking met het Wellantcollege, trendbepalend in het onderwijs. Dit jaar dus samen met de twee voornoemde partners met als visie: samen heb je meer te delen.

Het BlauwZaam Symposium VII start om 15.00 uur kent een zeer gevarieerd programma: discussies met ondernemers, netwerken, ondernemersmarkt, Circulaire Proeverij, innovaties, ondertekening van het Convenant 'Circulair Ondernemerschap' en een afsluitend buffet.

Als gastspreker treedt op Stefaan Vandist. Hij laat de Symposiumgangers zien hoe de wereld de komende jaren in rap tempo verandert en hoe innovatieve spelers met frisse en circulaire businessmodellen de gevestigde orde gaan uitdagen. Met zijn innovatieperspectief en vooruitgangsoptimisme maakt hij zijn toehoorders aangenaam ongerust.

Aanmelden via www.blauwzaam.nl