• Frans Swaters

`To Cato Concept Store' opent de deuren in Arkel

ARKEL Na een wekenlange verbouwing opent Karinka Sprangemeijer zaterdag 12 oktober om 09.00 uur de deuren van To Cato aan de Dokter H. de Vriesplein 2 in Arkel, waarin voorheen het Cardohuys was gevestigd. To Cato is een voor deze regio uniek concept. Een groot aantal voornamelijk jonge ondernemers krijgen er hun eigen ruimte in het royaal bemeten pand.

,,Ik wilde iets meer dan een winkel en tijdens de oriëntatiefase kreeg ik het idee om meerdere productgroepen aan te bieden", aldus Karinka. En dat is meer dan gelukt want vanaf zaterdag kan men er terecht voor onder meer dameskleding, baby en kinderkleding, sjaals, tassen, vinyl (grammofoonplaten), leren artikelen, glaswerk (ets), fairtrade kleding, orgonites, biologische thee en zelfs voor het laten maken van een familieportret of ander fotografisch werk kan je terecht in To Cato. Binnenkort komt daar de service van DHL en Sandt bij voor het inleveren en afhalen van postpakketten.

,,Ik denk te voldoen aan de groeiende vraag naar funshoppen in een rustige sfeer. Niet dat drukke, maar rustig kijken, passen en combineren voor het hele gezin en dus alle leeftijden. Extra voordeel is de gratis parkeergelegenheid", verklaart Sprangemeijer in haar enthousiasme.

Tot 1 november is To Cato geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur, vanaf 1 november ook op dinsdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Meer vragen? Mail naar info@tocatoconceptstore.com of bel 06-54212132.