• Robin van Lonkhuijsen

Complete make-over voor Kruidvat

GORINCHEM Klanten uit Gorinchem en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Hoogstraat 18-20. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op woensdag 17 oktober opnieuw de deuren. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Winkelmanager mevrouw Kölker kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel en vertelt: ,,Dankzij de make-over is de winkel overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Gorinchem en omgeving van harte uit om langs te komen in de compleet vernieuwde winkel!"

De health- en beautyproducten worden in de nieuwe Kruidvat winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Gorinchem kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.