• Ardea auto

De Ford SUV Family van Ardea Auto

GORINCHEM Wie nu de showroom van Ford-dealer Ardea Auto bezoekt, kan kiezen uit een keur aan SUV's in de types EcoSport, Kuga en Edge. 'Sports Utility Vehicle' betekent volgens Wikipedia: een auto met een hoog laadvermogen en de capaciteit om passagiers te vervoeren, zoals een stationwagon, mogelijk gecombineerd met off-road-techniek.

Ford heeft met dit drietal bijzondere modellen veel te bieden in dit populaire marktsegment. Te meer daar elk model ook nog in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, variërend van de zeer aantrekkelijk geprijsde Trend-uitvoeringen tot en met de zeer luxe uitgevoerde Titanium-uitvoeringen. En wie voor de sportieve versie kiest is er een ST-Line versie beschikbaar.

Ardea Auto introduceert nu de geheel vernieuwde Ford EcoSport, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is: de Trend Essential en Trend Ultimate, de Titanium en de ST-Line. Ook de Ford Kuga, die royaler is dan de EcoSport, is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een Kuga Ultimate, een Kuga Titanium, een ST-Line en een zeer luxe Kuga Vignale. Speciale aandacht is er ook voor de Ford Edge Sport 2.0, die bij de introductie medio vorig jaar zeer goed werd ontvangen.

Wie zijn oog op het SUV-segment laat vallen, is beslist van harte welkom om de showroom van Ardea Auto te bezoeken, want met de EcoSport, de Kuga en de Edge is er een Ford SUV in drie verschillende prijsklassen. De verkoopadviseurs van Ardea Auto vertellen er graag meer over. Alle informatie over de verschillende SUV-modellen is ook te vinden op ardeaauto.nl.