• De Ochtendspits

De Ochtendspits heeft eigen straat op Fenexpo

GORINCHEM Gorinchems ontbijtnetwerk De Ochtendspits staat opnieuw met eigen 'straatje' op Fenexpo Businessdagen. De Ochtendspits, het Gorinchemse ontbijtnetwerk voor ondernemers, is ook dit jaar van de partij op de Fenexpo Businessdagen. Tien leden van het netwerk staan bij elkaar op de beurs in de Spitsstrook, standnummers 141 tot 150, vlak bij het bezoekersrestaurant.

Vorig jaar nam de Ochtendspits voor het eerst gezamenlijk deel aan deze Gorinchemse beurs. En met succes. Het concept van een straatje met ondernemers die elkaar goed kennen en elkaar kunnen aanbevelen aan geïnteresseerde bezoekers, bleek goed te werken. De Spitsstrook behoorde in 2016 tot de drukst bezochte delen van de beurs.

De Ochtendspits is een ondernemersnetwerk waarvan de leden elkaar kennen en vertrouwen, zodat ze elkaar van harte kunnen aanbevelen aan hun relaties. Zij stellen hun netwerk voor elkaar open en genereren op die manier kansen op nieuwe opdrachten en meer omzet. De Ochtendspits telt twee groepen, die om de week op respectievelijk dinsdag- en donderdagochtend vanaf 7 uur bij elkaar komen voor een ontbijtnetwerksessie. Voor meer informatie www.de-ochtendspits.nl of info@de-ochtendspits.nl