• Willem Bakker: Wat ons zo bijzonder maakt is de gemoedelijke en echt Gorcumse sfeer.

    Kees Osseweijer

De weg naar een mooi uitzicht

Advertorial

GORINCHEM Aan het begin van een kalenderjaar worden de meeste goede voornemens geformuleerd, maar vaak ook weer snel 'vergeten'. Dan is het goed om een steuntje in de rug te hebben en Willem Bakker en zijn vriendin Chenya willen u graag helpen om lichamelijk fitter en sterker te worden. Afslanken is natuurlijk niet uw eerste doel, maar toch mooi meegenomen.

door Kees Osseweijer

Willem: ,,Wij zijn een laagdrempelig fitnesscentrum waar iedereen terecht kan, ongeacht zijn of haar leeftijd of fysieke conditie. We hebben klanten van vijf tot drieëntachtig jaar. Wij besteden graag aandacht aan ambitieuze jongeren, maar ook aan kinderen, ouderen, schoolklassen (wat vaak speciale sportklassen zijn) en speciale groepen, zoals mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Naast krachttraining geven we ook aerobicslessen, spinning, cardio en specifieke conditietraining."

Het sportcentrum is al vanaf 2003 gevestigd op het adres Buiten de Waterpoort 3, na eerst 2 jaren in De Nieuwstad gevestigd geweest te zijn. Inmiddels is de sportinrichting helemaal vernieuwd en het pand uitgebreid aan de voorzijde. Een rondleiding door het pand (mooi gelegen Buiten de Waterpoort) maakt duidelijk dat er op de begane grond een goed en uitgebreid ingericht krachthonk is en een spinningruimte, naast een kleine bar en kantine. Erg opvallend is de fietsruimte boven, waarin de sporter een schitterend uitzicht heeft over de rivier, zonder dat er ook van buiten naar binnen gekeken kan worden! En dat is wel prettig voor de broodnodige privacy natuurlijk. Maar er is meer, dat dit fitnesscentrum onderscheidt van andere sportscholen.

Willem: ,,Wat ons zo bijzonder maakt is, behalve de uitgebreide sportieve mogelijkheden onder deskundige begeleiding, de gemoedelijke en echt Gorcumse sfeer. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om training te krijgen in kickboksen en boksen. Mensen hoeven echt niet te schrikken van deze 'vechtsporten', er wordt met respect en discipline getraind. De boksfitness training is een aparte, specifieke les en richt zich op de verdediging en beheersing, zonder elkaar te raken. Ook hier varieert de leeftijd van onze klanten van zestien tot vijftig jaar, zowel dames als heren."

Bijzonder aan deze sportschool is ook de ligging en de combinatie met een horecavoorziening. Zowel klanten als voorbijgangers kunnen een drankje en hapje geserveerd krijgen op het mooie terras met uitzicht op de Merwede. Ontspanning na inspanning dus!

Willem: ,,Ik durf te stellen dat onze tarieven voor de fitnesstrainingen echt heel schappelijk zijn. We werken niet met jaarcontracten en u kunt bij ons sporten met een opzegtermijn van een maand. Zo hoeft uw contributie niet door te lopen in uw vakantie. En wilt u toch een jaarcontract, dan betaalt u maar voor 10 maanden."

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fit4U-gorinchem.nl of belt u naar 0183-634312