• Kees Osseweijer

Dichtbij en vertrouwd

LEERDAM Binnenkort gaat er iets veranderen in de financiële dienstverlening in Leerdam en omstreken en u wordt van harte uitgenodigd om dat zelf van dichtbij te ondervinden. Want heeft u ook wel eens het gevoel dat het natuurlijk erg gemakkelijk is om uw financiële zaken op elk moment 'online' te kunnen afhandelen, maar dat het intermenselijk contact langzaam achter de horizon lijkt te verdwijnen?

door Kees Osseweijer

Dat is vooral belangrijk als u voor beslissingen komt te staan, die niet zo heel vaak in een mensenleven genomen moeten worden, zoals de koop en/of verkoop van een huis. Uiteraard willen we dan een prima advies krijgen van mensen die we vertrouwen en liefst ook in de ogen kunnen kijken. We willen, kortom, 'ontzorgd' worden zonder stad en land af te moeten lopen.

Goed nieuws: binnenkort wordt in Leerdam deze mogelijkheid gerealiseerd. Eén adres waar je een huis kunt kopen, huren of verkopen, kunt financieren en compleet kunt verzekeren. Bovendien kunt u hier ook al uw bankzaken regelen. Van der Brugge Makelaardij, De Hypotheekweter, van den Beukel Verzekeringen en de Regiobank vindt u samen onder één dak, maar ze zijn wel zelfstandig en onafhankelijk. Het zijn en waren al jaren lang vertrouwde adressen, maar straks geldt: 4 = 1.

Pieter van der Brugge, Dico Gremmen, Michel Jaskulak en Leo van Velzen geloven in het succes van deze formule en leggen dat enthousiast uit. ,,Uit deze samenwerking ontstaat een meerwaarde die de huidige en toekomstige klanten ongetwijfeld zullen ervaren. Nu de bankkantoren uit het straatbeeld aan het verdwijnen zijn, is er steeds meer behoefte aan de mogelijkheid om 'echte mensen' te ontmoeten als het 'echt ergens over gaat", zegt Pieter. Dico vult aan: ,,Natuurlijk, een afspraak maken kan ook bij anderen nog altijd, maar het is lang niet vanzelfsprekend dat u dan over een maand dezelfde adviseur kunt spreken." Michel vindt het belangrijk om te benadrukken, dat 'zijn' Regiobank er is voor alle bankzaken, zoals betalen, sparen en beleggen en dat service en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan.

De boodschap is duidelijk: ook de klanten van deze financiële dienstverleners zijn gebaat bij de mogelijkheden die de moderne informatie technologie biedt en die worden ook volop aangeboden. Maar de meerwaarde is de bereikbare mens op momenten dat de klant daar behoefte aan heeft!

U kent ze misschien al, maar toch nog maar even:

Van der Brugge Makelaardij: al jaren een vertrouwde en 'grote speler' in de markt die over een grote database beschikt van woningzoekenden, de Hypotheekweter: alle kennis in huis voor een onafhankelijk advies, van den Beukel voor al uw verzekeringen en de Regiobank voor al uw bankzaken,

Adviseurs die de stad en regio kennen en u herkennen, ook na sluitingstijd op afspraak open willen zijn: ze zijn dichtbij en u kunt ze straks allemaal ontmoeten in de Fonteinstraat 2 te Leerdam.