• DJS
  • DJS

DJS Experience Center feestelijk geopend

VUREN Onder luid tromgeroffel hebben directie en medewerkers van DJS Hekwerken het nieuwe Experience Center officieel geopend. Ruim duizend relaties, familieleden en andere belangstellenden brachten tijdens het feestelijke openingsweekend op 19 en 20 mei een bezoek aan het nieuwe pand aan de Hooglandseweg 2 in Vuren. Pal gelegen aan de A15 beschikt het familiebedrijf van Hans en Johan de Jong hier over verschillende werkplaatsen, een magazijn, kantoorruimtes én het Experience Center.

In deze ultramoderne showroom kunnen klanten vanuit heel Nederland zich laten inspireren door verschillende designpoorten, in diverse stijlen en voorzien van moderne, elektronische bedieningstechnieken. Daarnaast is het Experience Center ingericht met een speciale wand, waarop klanten een foto van hun woning of toegangssituatie kunnen projecteren. ,,Aan dat beeld kunnen wij het hek van hun keuze toevoegen, in passende proporties en perspectief. Hierdoor is het alsof klanten voor hun toekomstige nieuwe toegangspoort staan en dat maakt de keuze voor een hek in een bepaalde stijl een stuk eenvoudiger", aldus de trotse directeur Johan de Jong.

IN ÉÉN DAG GEPLAATST DJS Hekwerken ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer. In acht weken tijd wordt een hek geheel op ambachtelijke wijze gemaakt in de werkplaatsen in Vuren. De Jong vervolgt: ,,De klant ervaart daar dus geen overlast van. Het hekwerk wordt als één compleet product op transport gesteld en door onze monteurs binnen een dag op locatie geplaatst en aangesloten. Op die manier heeft de klant minimale zorgen en maximaal resultaat."

DJS Hekwerken timmert aan de weg met de nieuwe Stijlcollectie. Die omvat landelijke, tijdloze, moderne en klassieke toegangspoorten, zowel van staal als van hout. DJS de moderne werkplaats in Vuren. Naast ontwerp en techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Met de onlangs geïntroduceerde 3D-ontwerpmodule kunnen huizenbezitters en andere geïnteresseerden direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen, in elke gewenste stijl en compleet met palen, verlichting, brievenbus en de gewenste bediening. Kijk voor de Stijlcollectie, de 3D-ontwerpmodule en inspirerende foto's op www.djshekwerken.nl of www.hekwerkopmaat.nl.

Fotobijschrift:

Het Experience Center van DJS Hekwerken is op 19 mei officieel geopend.