• De bezorgers hebben de beschikking over een scooter of elektrische fiets.

    Domino's

Domino's Pizza ook in Hoog Dalem

Advertorial

GORINCHEM Liefhebbers van een lekkere, versgebakken pizza kunnen hiervoor nu ook terecht in winkelcentrum Hoog Dalem, waar donderdag 1 november aan De Linie 62 de tweede Gorkumse vestiging van Domino's Pizza is geopend. Kwaliteit en service zijn er de sleutelwoorden. Vestigingsmanager Romy Knops en regiomanager Christie van Veen: ,,We doen ons uiterste best om op alle fronten 'the number one' te zijn."

door Ria Scholten

Een dag later kijken de dames terug op een bijzonder succesvolle openingsdag. ,,Het was gezellig en erg druk", klinkt het enthousiast. ,,Veel mensen gaven aan het prettig te vinden dat Domino's nu ook in dit deel van de stad te vinden is. Onze eerste Gorkumse vestiging is in juni van dit jaar verhuisd van het Kazerneplein naar de Gildenweg. De opening van deze zaak maakt het mogelijk om onze servicegraad nog verder te verhogen. Beide vestigingen hebben hun eigen bezorggebied, waardoor de bezorgtijden aanmerkelijk korter zijn geworden en we onze producten nóg knapperiger kunnen afleveren."

,,De klanten hebben de keuze uit een breed scala aan producten", vertelt Romy. ,,Naast de overbekende pizza's verkopen wij sandwiches, kipproducten, desserts en niet te vergeten overheerlijke Thickshakes. Wij bieden de klant de mogelijkheid om zijn of haar pizza helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Hetzelfde geldt voor de sandwiches, die geheel naar wens van de klant kunnen worden belegd. De kipproducten variëren van gemarineerde kluifjes tot een uitgebreide combo box met drie verschillende varianten."

,,De Thickshakes zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, chocolade, strawberry cheesecake, ijskoffie en triple chocolate", vult Christie aan. ,,Uniek is dat ook de shakes kunnen worden bezorgd. Een lekker dessert maakt de maaltijd compleet. Wij verkopen onder andere de Chocco-Lotta Pizza, een minipizza met gesmolten Belgische chocolade. Een echte hardloper is de Cinnastix, een vers gebakken kaneelbroodje inclusief sweet vanilla icing dipsaus. Er valt echter nog meer te kiezen. Wat te denken van een stuk heerlijke, warme Apple Pie of een bordje oer-Hollandse poffertjes?"

De klant kan bestelling laten bezorgen of zelf afhalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om er ter plaatse van te genieten. Het team heeft de beschikking over een geavanceerde 4-minutenoven, die ervoor zorgt dat de wachttijden tot een minimum kunnen worden beperkt. In de nieuwe zaak doen, afhankelijk van de dag van de week, 5 tot 6 medewerkers hun uiterste best om de klanten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast is er een team dat de bestellingen in Gorinchem en directe omgeving bezorgt. Zij hebben de beschikking over scooters en elektrische fietsen. Nieuwe bezorgers met een minimumleeftijd van vijftien jaar zijn welkom. Aanmelden is mogelijk via www.dominosjobs.nl.

Ter gelegenheid van de opening hebben de beide Gorkumse Domino's vestigingen tot en met zondag 11 november een leuke actie. Bij afhalen is de tweede pizza gratis. De actiecode is 60682. Zie ook www.dominos.nl.