• gp-foto

    foto: GP-foto

Eerste prijswinnaar boodschappentas Hoog Dalem is bekend

GORINCHEM Mevrouw Brand uit Gorinchem is de eerste gelukkige winnaar van een tas vol boodschappen, dankzij het invullen van een enquête. Dat maakte de VOF Oosterlinge 2 dinsdag bekend. In de tas zitten handige en smakelijke producten uit de Plusmarkt Jan Sterk in Gorinchem, ter waarde van 50 euro. In totaal zijn er drie van dergelijke goed gevulde tassen beschikbaar.

Mevrouw Brand won de tas doordat zij werd uitgeloot, nadat zij een vragenlijst had ingevuld over het toekomstige centrumgebied in de Gorinchemse nieuwbouwwijk Hoog Dalem. Dit centrum wordt gerealiseerd door de combinatie VOF Oosterlinge 2, waarin Heijmans Vastgoed en AM samenwerken. De afgelopen jaren hebben deze bedrijven de eerste deelgebieden ontwikkeld. Nu deze zogeheten 'zuidelijke eilanden' van Hoog Dalem bijna zijn voltooid, richt de combinatie zich op het centrumgebied. Hier staan wonen en winkelen in een groene en waterrijke omgeving centraal.

De VOF Oosterlinge 2 wil graag weten hoe toekomstige bewoners in het centrum van Hoog Dalem willen wonen. In een vragenlijst op internet kunnen zij bijvoorbeeld invullen aan wat voor soort woningen en aan welke bouwstijl zij de voorkeur geven en wat zij belangrijk vinden als het gaat om duurzaamheid en bereikbaarheid.

Onder alle deelnemers die de vragenlijst hebben ingevuld, worden drie goed gevulde boodschappentassen ter waarde van € 50,- verloot. Daarvan is er nu pas één uitgereikt. Meedoen kan dus nog, door vóór 1 juli de vragenlijst in te vullen op www.hoogdalem.nl/enquete. Zo maken deelnemers niet alleen kans op één van de twee laatste boodschappentassen, ze laten bovendien hun stem horen over de toekomst van het centrumgebied van Hoog Dalem.