• Van Nature
  • Van Nature

Enjoy to Walk

HELLOUW Docent Laura van der Pol van By van Nature start in de week van 4 september met Enjoy to Walk in Haaften en Hellouw.

Met Enjoy to Walk beoefen je verschillende Mindful looptechnieken in combinatie met andere oefeningen als bewustwording van de adem, een pittige powerwalk, balans-, spierversterkende en ontspanningsoefeningen. Bewust aandacht voor jezelf en de omgeving. Enjoy to Walk biedt een rustmoment. Stilte en rust ervaren, jezelf opladen en meer energie ervaren.

In Hellouw starten de lessen op maandag -en donderdagavond om 18.20 uur - 19.20 uur en in Haaften op woensdag - en vrijdagochtend om 11.00 uur - 12.00 uur. De les kan een kwartiertje langer zijn, afhankelijk van de route en de oefeningen. Deze dorpen bieden meerdere looproutes. De exacte startlocatie kan per week verschillen, mede afhankelijk van de route en de oefeningen. Normaal gesproken duurt een les één uur, maar door de route en oefeningen kan dat een kwartiertje langer zijn. Meestal wordt er gelopen over verharde wegen, maar een deel van de oefeningen kunnen ook in de uiterwaarden worden gegeven.

De cursus 'Enjoy to Walk' bestaat uit 8 lessen per lesblok voor speciale startprijs van €60,- . Lessen zijn in overleg in te halen op een ander lesmoment binnen lopende lesblok. Deelname losse lessen is mogelijk voor € 10,- per persoon.

Info en aanmelden: www.byvannature.nl 06-17755533, info@byvannature.nl