Facelift voor Pump up the 90's Gorinchem

GORINCHEM Een lichtshow die wel 50 keer beter is! Een explósie van geluid met nog professionelere muziek-, licht- en geluidsinstallaties. Een festival met super vette 90's muziek. Zo typeert Jos Warringa, organisator van Pump up the 90's, de komende editie. Op zaterdag 28 november vindt deze plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Warringa: ,,We organiseren bij Evenementenhal vier Pump up the 90's party's per jaar. In Hardenberg, Gorinchem en Venray. Hardenberg is op dit moment stijf uitverkocht met ruim 6.000 bezoekers en mogen we het grootste 90's feest van het Noord-Oosten noemen."

Daar voegt hij aan toe: ,,In de reeks van drie is het nu de beurt aan Evenementenhal Gorinchem. Deze prachtige locatie verdient het om in de spotlights gezet te worden en uit te groeien naar een 90's festival wat je niet mag missen. Ik mag het eigenlijk niet zeggen maar hier komt het geluid en de lichtshow super goed en misschien wel beter tot z'n recht. De grote hal leent zich hier uitstekend voor. Het geluid en alle lasers zijn hier overweldigend en zorgen voor een onvergetelijke avond. Ook hier natuurlijk een vette line up met onder meer DJ Paul Elstak, Party Animals, DUNE en Critical Mass. Ik weet zeker dat iedereen de hele avond uit z'n dak gaat".

Ook dit keer is er busvervoer geregeld. Voor €5 is er een haal en breng service, de opstapplaatsen staan aangegeven op de site. Busvervoer kan gelijk met het ticket geregeld worden. Op de hoogte blijven van alle nieuws? Kijk op Facebook:facebook.com/PumpUpThe90sGorinchem of op de website: pumpupthe90's.nl.