• Ondernemers netwerken tijdens Seminar en Fenexpo

    Evenementenhal

Familiedagen Gorinchem breidt uit met trouwplein

GORINCHEM Familiedagen Gorinchem breidt in 2016 uit met een trouwplein. Dit plein is een toevoeging op het bestaande concept. Familiedagen Gorinchem is een driedaags evenement in Evenementenhal Gorinchem en richt zich op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte.

Voor belangstellenden is het vanaf nu mogelijk om een plek te reserveren op het trouwplein in Evenementenhal Gorinchem. De eerste exposanten hebben zich al reeds ingeschreven. Aanmelden kan via beursorganisator Daniëlle van Klaveren van Evenementenhal of online via www.familiedagen.nu.

Naast het trouwplein biedt de beursvloer tijdens Familiedagen Gorinchem ruimte voor meer branches, zoals wonen, mode, vrije tijd, ontspanning, educatie, auto's en literatuur. Naast een beursvloer is er ook een podiumprogramma met (bruidsmode)shows, boeiende presentaties, muziek en een dagelijkse afsluiting met samenzang.

In 2017 vindt Familiedagen ook plaats in Evenementenhal Hardenberg. In totaal zijn de edities in Gorinchem en Hardenberg samen goed voor ruim 50.000 bezoekers.

Familiedagen Gorinchem vindt dit jaar plaats in de herfstvakantie op 18, 19 en 20 oktober. Naast losse entreekaarten is er een speciale familiekaart samengesteld voor gezinnen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Meer informatie en tickets: www.familiedagen.nu.