• Shutterstock

Feestelijke heropening Aldi Gorinchem

GORINCHEM Op zaterdagochtend 8 december wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Gildenweg in Gorinchem feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Richard Sen. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Richard Sen: ,,Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen zal verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel nieuwe stijl kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Gorinchem. We heten iedereen van harte welkom."

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag erna een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Het pand is energiezuinig ingericht. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen verlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan Gildenweg 133 beschikt over een ruime parkeergelegenheid voor en in de omgeving van de winkel. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.