Gezond afvallen

GORINCHEM Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma start maandagavond 28 september weer met een groepscursus 'Gezond afvallen'. Gedurende 6 groepslessen worden deelnemers gemotiveerd en gestimuleerd om hun doel te bereiken. Behalve wegen worden er ook thema's besproken, zoals Gewicht en gezondheid, Hoe leest u etiketten?, Hoe reageert uw omgeving, Het dieetverleden en jojo-effect, Genieten op vakanties, tijdens verjaardagen en op het werk.

De cursus is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen. De cursus is ook uitermate geschikt voor mensen die jarenlang strenge diëten hebben gevolgd en bekend zijn met het zogenaamde 'jojo-effect'. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten (één keer per 14 dagen, uitgezonderd vakantie- en feestdagen) en wordt gegeven op maandagavond van 19.30 - 20.45 uur in het WLZ-gebouw aan de Vroedschapstraat 13 b/c in Gorinchem. Graag wel vooraf per e-mail of telefonisch aanmelden. De cursus kost € 85,00 inclusief informatiemap. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt deze cursus. Aanmelden kan via 06-21471196 of info@praktijkvoedingengewichtsbeheersing.eu. Uiterlijke inschrijving 26 september.

Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma begeleidt mensen in de regio Rivierenland, Vijfherenlanden, Drechtsteden, Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena. Behalve groepsbegeleiding bieden zij ook individuele begeleiding. Meer informatie op www.praktijkvoedingengewichtsbeheersing.eu