• Richardo Hofman (links) en zijn team van Hizi Hair.

    Tim Hartman

'Gorinchem een beetje mooier maken'

GORINCHEM Gorinchem is een zeer fraaie kapsalon rijker. Hizi Hair heeft een nieuwe vestiging geopend in het gloednieuwe winkelcentrum Hoog Dalem. Ricardo Hofman kan niet wachten om samen met zijn team Gorinchem een beetje mooier te maken.

Door Tim Hartman

Sinds de kapsalon en het winkelcentrum twee weken geleden werden geopend, is het nog geen dag rustig geweest in de fonkelnieuwe kapsalon. ,,Mensen zijn heel nieuwsgierig", merkt een verheugde Hofman, operationeel manager van Hizi Hair in Gorinchem.

Voorheen was Hofman werkzaam bij twee kapsalons van Hizi Hair in Spijkenisse. Nu mag hij de nieuwste, 62ste vestiging van Hizi Hair in Gorinchem aansturen. ,,Hizi Hair is altijd in ontwikkeling en wil graag groeien. We zitten voornamelijk in de Randstad en voor ons is Gorinchem weer een stapje verder richting het zuiden", legt Hofman uit.

HOOG DALEM Ook het nieuwe winkelcentrum in Hoog Dalem, waar de kapsalon gevestigd is, valt bij Hofman in de smaak. ,,Een mooi, nieuw winkelcentrum, waar mensen voor hun dagelijkse boodschappen komen. Deze locatie past goed bij Hizi Hair. We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om ons te bezoeken. Hier kunnen de mensen gratis parkeren, vlak naast de deur. Ideaal. Mensen kunnen na hun dagelijkse boodschap gemakkelijk binnenstappen in de kapsalon. Met of zonder afspraak, dat maakt niet uit."

MOOIER MAKEN Het streven van Hizi Hair is om Gorinchem een beetje mooier te maken voor een eerlijke prijs. ,,Iedere dag mensen mooier maken is onze passie. Dit doen we al meer dan 35 jaar. Wij streven altijd naar blije klanten. Niet alleen over hun haar, maar we willen ook dat zij met een goed gevoel de salon verlaten. We luisteren daarom altijd goed naar de wensen en behoeften van onze klanten. Ik vind het geweldig om de mensen uit Gorinchem de persoonlijke aandacht en kwaliteit van Hizi Hair te laten ervaren en iedere dag te laten genieten van mooi haar", vertelt Hofman.

Wat die persoonlijke aandacht inhoudt? Hofman legt uit: ,,We geven een wasmassage in massagestoelen. We maken van tevoren een duidelijke prijsafspraak; zo zitten mensen tijdens de behandeling niet in onzekerheid over wat ze na de behandeling moeten betalen. Mensen weten waar ze aan toe zijn. We vinden de persoonlijke beleving heel belangrijk. Er werken hier gepassioneerde mensen in de kapsalon in een goede sfeer. Maar naast een beetje gezelligheid gaan mensen ook altijd met mooi haar de deur uit."

Wilt u meer weten over Hizi Hair? Bekijk de website www.hizihair.nl of kom eens langs in de kapsalon aan De Linie 58 in het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem. Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar kan zowel online als telefonisch: 0183 74 59 04