Gratis gebitscontrole in Dierenziekenhuis Gorinchem

GORINCHEM - Februari is de maand van de gebitscontrole. Daarom nodigt Dierenziekenhuis Gorinchem eigenaren van honden, katten, konijnen en cavia's uit voor een gratis gebitscontrole op afspraak. Na afloop van deze controle ontvangen eigenaren een goodiebag vol met nuttige informatie en een verrassing voor hun huisdier.

Een belangrijk deel van de gezondheid van huisdieren wordt bepaald door de toestand van hun gebit. Veel dieren hebben echter ongemerkt last van gebitsproblemen. Meestal merkt een eigenaar hier echter weinig van. Dingen die mogelijk op kunnen vallen zijn stank uit de bek, een voorkeur van het eten van zachte voeding of slechts aan één kant van de bek kauwen. Slecht of niet eten komt zelden voor als er sprake is van een probleem aan het gebit, want eten is een eerste levensbehoefte en dieren zullen ondanks pijn aan hun bek altijd proberen om in deze behoefte te voorzien. Dierenziekenhuis Gorinchem laat de maand van de gebitscontrole niet onopgemerkt voorbij gaan en nodigt honden, katten, maar ook cavia's en konijnen uit voor een gratis gebitscontrole. Daarnaast worden diverse tips voor de gebitsverzorging gegeven. Gedurende de gehele maand februari kunnen eigenaren op afspraak langskomen.

Dierenziekenhuis Gorinchem is onderdeel van de Dierenzorggroep, een organisatie bestaande uit 15 samenwerkende dierenklinieken. In Gorinchem verlenen vier dierenartsen en vijf assistentes eerste- en tweedelijns diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Daarnaast is de kliniek 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. De kliniek werkt met spreekuur op afspraak. Dierenziekenhuis Gorinchem is te bereiken op 0183 624637 of per email via gorinchem@dierenzorggroep.nl.