• Bianka den Breejen: ,,Voor velen een verrassing wat er achter onze deuren zit."

    Tim Hartman

Hipper & Kolfbaan opent de deuren

Advertorial

GORINCHEM Partycentrum Hipper & Kolfbaan houdt zaterdag 26 mei voor het tweede jaar op rij Open Huis. ,,Iedereen is welkom, of je nu binnenkort gaat trouwen, een feest geeft of gewoon benieuwd bent naar onze zalen", vertelt gastvrouw Bianka den Breejen.

door Tim Hartman

Vier schitterende zalen met elk een uniek karakter en een prachtige binnentuin. Deze zijn zaterdag 26 mei tussen 12.00 en 16.00 uur voor iedereen in partycentrum Hipper & Kolfbaan te bewonderen. ,,Veel mensen komen bij ons als ze iets te vieren hebben of als ze uitgenodigd zijn op een van de feesten, maar we horen ook vaak dat mensen verrast zijn door onze zalen, of benieuwd zijn naar de mogelijkheden van de zalen", legt gastvrouw Bianka den Breejen uit. ,,Eigenlijk is het voor velen een verrassing wat er achter onze deuren zit. Daarom willen we deze voor het tweede jaar op rij voor iedereen openstellen, zodat iedereen kennis kan maken met ons prachtige bedrijf."

Groot, mooi, maar toch intiem: dat is wat de verscheidene zalen van partycentrum Hipper & Kolfbaan typeert. Het partycentrum is al 27 jaar gevestigd in de vesting van Gorinchem en heeft sindsdien de nodige vernieuwingen doorstaan. ,,We zijn continu bezig om up-to-date te blijven", erkent Den Breejen. Het partycentrum kent met de Napoleonzaal, Parelzaal, Spiegelzaal en Hipperzaal vier zalen met elk een eigen uitstraling. ,,Daardoor is er voor iedere doelgroep wat wils", vertelt Den Breejen. ,,Deze zalen zijn ook te gebruiken in combinatie met de binnentuin, voor bijvoorbeeld een barbecue."

De Hipper & Kolfbaan staat klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en onderscheidt zich door de enorme dosis gastvrijheid. Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij hand in hand. ,,Mensen weten heel goed wat ze willen en wij denken daar graag in mee. We verkopen nooit een 'nee'. Als het te koop is, kunnen wij het regelen. Er zijn mogelijkheden voor elk budget", aldus Den Breejen. ,,We gaan heel ver in het ontzorgen van de mensen. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Gorcumse onderneming van het jaar op het gebied van retail & horeca. We leggen de lat heel hoog."

Niet alleen het trouwfeest kan in de Hipper & Kolfbaan worden gehouden. Ook het ja-woord zelf kan er gegeven worden. ,,We zijn een officiële trouwlocatie", legt Den Breejen uit. Naast bruiloften kunnen er uiteraard ook verjaardagen, kraamfeesten, jubilea en recepties gehouden worden. ,,En voor de zakelijke markt zijn onze zalen uiterst geschikt voor

vergaderingen, bedrijfsfeesten en presentaties. Van een vergadering voor negen personen tot een groots feest voor tweehonderdvijftig personen: bij partycentrum Hipper & Kolfbaan kan iedereen terecht. Wij organiseren in goed overleg, een fantastische dag."

Wie zelf de zalen geheel vrijblijvend wil bekijken, is zaterdag 26 mei tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom. Ook bedrijven in de evenementenbranche die zich deze dag willen promoten, is er plaats. Voor meer informatie: info@hipper.nl, www.hipper.nl of 0183-666695.