• Bianka den Breejen (midden) is supertrots op haar bedrijf en haar team.

    Kees Osseweijer

Hipper 'Mooiste trouwlocatie van Nederland'

Advertorial

GORINCHEM Door het nationale platform 'Top Trouwbedrijven' is vorige week bekend gemaakt, dat Partycentrum Hipper & Kolfbaan aan de Torenstraat in Gorinchem de Toptrouwbedrijven Award 2018-2019 heeft gewonnen! Schitterend natuurlijk en vooral omdat deze prijs gebaseerd is op de mening van de bruidsparen zelf. Je kunt dus stellen dat dit de ultieme tevredenheidsbetuiging is.

door Kees Osseweijer

,,Ik was echt verrast en ben heel erg trots op mijn team, toen ik deze week het bericht kreeg", zegt de stralende eigenaresse Bianka den Breejen. ,,Onze doelstelling is om van elke bruiloft een unieke belevenis te maken, en als dan blijkt dat onze gasten van mening zijn dat ze dit ook echt zo ervaren hebben, zijn we natuurlijk ontzettend blij en trots!"

Maar wat maakt dit bedrijf nu zo speciaal in Nederland? Gelegen in het mooie, oude centrum van Gorinchem en centraal in Nederland met goede verbindingen over de weg, het spoor en het water en een parkeergarage naast de deur, is uiteraard een groot voordeel. Maar er is natuurlijk veel meer nodig om van een bedrijf in deze sector een succes te maken. Partycentrum Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door een bijzondere, stijlvolle locatie en het excellente gastheerschap. Opvallend is ook de inrichting, die zorgt voor een informele en ontspannen sfeer in de vier ruime zalen.

De unieke stads-binnentuin is beslist één van de pronkstukken: veel huwelijksvoltrekkingen vinden hier dan ook plaats. Niet onvermeld mag blijven, dat Hipper & Kolfbaan ook uitblinkt in het organiseren van multiculturele bruiloften, die helemaal op maat en naar wens georganiseerd kunnen worden. Maar Bianka is er van overtuigd, dat het succes ook en vooral te danken is aan de bedrijfsfilosofie, gericht op het ultieme gastheerschap en de manier waarop haar team dit in de praktijk brengt. ,,Als het te koop is, kunnen we het regelen!', aldus den Breejen.

,,Wij maken elke bruiloft of event bijzonder! We denken mee met onze gasten en ontzorgen hen helemaal en zorgen er uiteraard voor dat ze niets tekort komen. Dat zit soms ook in ogenschijnlijk kleine dingen, maar we staan voor honderd procent achter onze bedrijfsfilosofie; dat blijkt nu dus ook uit de Award die we gekregen hebben. Echte gastvrijheid moet altijd hoog in het vaandel staan en daar stuur ik ook sterk op, vooral bij nieuwe medewerkers.

Overigens: we zijn voor het nieuwe seizoen weer op zoek naar nieuwe collega's, zowel in de keuken, de bediening als achter de bar, dus stuur gerust je C.V. op. Nieuwe horecatoppers zijn van harte welkom!"

Voor meer informatie: Partycentrum Hipper & Kolfbaan, Torenstraat 1a, 0183-666695, info@ hipper.nl, website: www.hipper.nl