• Alex Willemsen

Kijk, doe en beleef op het Lekker Leven Event

GORINCHEM Ondernemers op en rond Kazerneplein hebben de handen ineengeslagen om inwoners van Gorinchem en omstreken kennis te laten maken met de hier gevestigde ondernemingen tijdens het 'Lekker Leven Event' op zaterdag 16 juni. Deze dag is er vanaf 11 uur van alles te zien, beleven en te doen op en rond Kazerneplein. Met kramen, proeverijen, workshops, adviezen op het gebied van schoonheid en gezondheid en nog veel meer laten de deze bedrijven zien wat er allemaal te doen is. Het aanbod is breed en zo is er voor iedereen wel wat interessants te vinden. Ook voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten en sporten te doen op deze dag.

Het Kazerneplein en de aangrenzende straten bieden vele ondernemers die gespecialiseerd zijn in gezondheid, sport, ontspanning en vitaliteit. Van fysiotherapie, acupunctuur, schoonheidsspecialiste, golfsport, tandprotheses en osteopathie, tot voedingsadviezen, yoga, sport en nog veel meer. Het Kazerneplein is hiermee misschien wel het gezondste plein van Gorinchem.

Iedereen kan komen proeven, bewegen, mee oen met de diverse workshops, informatie over gezondheid ophalen, genieten van muziek- en dansoptredens of gewoon lekker rond te kijken. Voor volwassenen en kinderen is allerlei leuks te beleven. Of kom lekker chillen op de zitzakken en bankjes. Bij de informatiekramen staan de ondernemers klaar en een kijkje binnen nemen kan ook, want de deuren staan open.

Kennismaken kan nu heel makkelijk tijdens het gezellige evenement. Parkeren is geen probleem in de parkeergarage onder het Kazerneplein. Op de posters in de stad en de facebookpagina Kazerneplein Gorinchem is meer informatie te vinden over het programma en de ondernemers