• ALDI
  • ALDI

Klanten onder de indruk van vernieuwde Aldi

GORINCHEM De eerste klanten stonden zaterdag al om 8.00 uur verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Gorinchem. Filiaalleider Richard Sen opende officieel de winkel door het lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Verrassend mooie winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg, van hete luchtfriteuses en multiscanners tot de hoofdprijs van 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. ,,Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Richard Sen.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten druk bezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Ook de dag na opening was de foodtruck aanwezig voor diverse lekkernijen.

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop. Fairtrade en biologisch Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan Gildenweg 133 beschikt over ruime parkeergelegenheid voor en in de omgeving van de winkel. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.