• Le Peau Satin

La Peau Satin opent in Gorinchem

Advertorial

GORINCHEM Het succes van PowerSlim in haar Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging La Peau Satin, is voor eigenaar Willy van Loon aanleiding om ook in Gorinchem een vestiging te openen. Veel van haar klanten, die nu de vestiging in Leerdam bezoeken, komen uit Gorinchem of omgeving en met het openen van een extra vestiging creëert ze ruimte in de andere vestigingen in Beusichem, Culemborg en Leerdam.

Willy legt momenteel de laatste hand aan de inrichting van het historische pand in de binnenstad van Gorinchem. Ze is heel blij met de locatie Boerenstraat 5, centraal gelegen, volop parkeerruimte in de omgeving. De drie kamers zij royaal bemeten en bieden volop mogelijkheden voor de toekomst.

Willy: ,,PowerSlim is een leefstijlprogramma, gericht op de verbranding van lichaamsvet en het verlies van gewicht. Als je dit programma volgt eet je koolhydraat- en vetarme, maar eiwitrijke producten. Eiwitten leveren een belangrijke bijdrage aan de vetverbranding, ze zorgen voor een goede verzadiging en ze houden je bloedsuiker stabiel. Daarnaast zorgen eiwitten voor behoud van spiermassa. Mensen slanken dus heel mooi af, de buik- en heupomvang vermindert, maar de wangen blijven lekker bol. Door het volgen van het programma leer je opnieuw koken, met meer verse groenten en ingrediënten en minder 'pakjes en zakjes'.''

Willy tovert een pak uit haar kast en vertelt dat het een pastavervanger is. Smeuïg klaargemaakt met verse groenten en mager vlees smaakt het voortreffelijk. De gebruiker heeft dus niet het idee dat hij/ of zij aan het 'lijnen' is en valt gestaag af.

Willy lacht en vertelt dat afslanken gemakkelijker is dan alom wordt beweerd. De mannen en vrouwen die zich bij haar melden verwonderen zich daar allemaal over. Willy: ,,Je gaat niet zozeer minder, maar anders eten. Zesmaal per dag, koolhydraat- en vetarm, maar eiwitrijk. Daarnaast moet je twee liter water per dag drinken om de afvalstoffen af te voeren, flink wat groenten eten en aandacht schenken aan bewegen. Zo simpel is het.''

Klanten die het afslankprogramma hebben gevolgd, bevestigen dat ze in het begin zo'n twee kilo per week kwijtraken. Als je het programma wat langer volgt, loopt het gewichtsverlies terug naar een kilo per week. Belangrijke succesfactor bij het programma is de professionele, persoonlijke begeleiding. Afvallen doe je niet alleen. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de alle aspecten die aan de orde komen bij het afvallen. Ook tussen de consulten door kunnen klanten een beroep doen op Willy en haar medewerkers. Tijdens moeilijke momenten of lastige keuzes zijn ze er voor hun klanten.

Wil je dit jaar nog 10 kilo afvallen, meld je dan aan voor de Najaars Afslank Challenge. Snel, eenvoudig en gemakkelijk afvallen, met drie lekkere maaltijden en drie tussendoortjes per dag.

Vanaf maandag 4 september: La Peau Satin, Boerenstraat 5, 4201 GA Gorinchem

Een afspraak maken kan via 0345-724905 of via info@lapeausatin.nl. La Peau Satin zit ook op facebook: www.facebook.com/lapeausatin