• Alex Willemsen

Lekker Leven Event op Kazerneplein

GORINCHEM Ondernemers op en rond Kazerneplein hebben de handen ineengeslagen om inwoners van Gorinchem en omstreken kennis te laten maken met de hier gevestigde leuke ondernemingen tijdens het Lekker Leven Event op zaterdag 16 juni (11:00 - 16:00). Deze dag is er van alles te zien, beleven en te doen op en rond Kazerneplein. Met kramen, proeverijen, workshops, adviezen op het gebied van schoonheid en gezondheid en nog veel meer laten de hier gevestigde bedrijven zien wat er allemaal te doen is. Het aanbod is breed en zo is er voor iedereen wel wat interessants te vinden. Ook voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten en sporten te doen op deze dag.

De ondernemers zetten zich gezamenlijk in om dit mooie binnenstadsgebied meer bekendheid te geven. Het Kazerneplein en de aangrenzende straten bieden diverse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in gezondheid, sport, ontspanning en vitaliteit. Veel mensen kennen wel de parkeergarage en de makelaar, maar er zit nog veel meer. Van acupunctuur, schoonheidsspecialiste, golfsport, tandprotheses en osteopathie, tot voedingsadviezen, yoga, sport en nog veel meer. Het plein en de omliggende straten zijn onderdeel van hartje Gorkum en bieden net even andere winkels en ondernemingen dan aan de doorgaande winkelstraten. Juist daarom is het zo interessant om hier eens een kijkje te nemen. Opvallend is ook dat er veel gezondheidspecialisten hier te vinden zijn. Het Kazerneplein is hiermee misschien wel het gezondste plein van Gorinchem. Om een gezond en lekker leven te leiden kun je dus altijd hier terecht.

Iedereen is van harte welkom om te komen proeven, bewegen, mee te doen met de diverse workshops, informatie over gezondheid op te halen, te genieten van muziek- en dansoptredens of gewoon lekker rond te kijken. Voor volwassenen en kinderen is allerlei leuks te beleven. Of kom lekker chillen op de zitzakken en bankjes. Bij de informatiekramen staan de ondernemers voor je klaar en een kijkje binnen nemen kan ook. De deuren staan open. Als je altijd al benieuwd bent geweest wat hier allemaal te vinden is, dan mag je dit evenement niet missen.

Kennismaken kan nu heel makkelijk tijdens het gezellige evenement. Parkeren is geen probleem in de parkeergarage onder het Kazerneplein. Op de posters in de stad en de facebookpagina Kazerneplein Gorinchem is meer informatie te vinden over het programma en de ondernemers.