• Lena Supermarkt

Lena Supermarkt opent tweede vestiging in winkelcentrum Nieuw Dalem

GORINCHEM Lena Supermarkt, de multiculturele supermarkt waar men terechtkan voor zowel de dagelijkse boodschappen als een brede selectie buitenlandse specialiteiten, opent in 2019 een nieuwe vestiging in winkelcentrum Nieuw Dalem. Momenteel is Lena Supermarkt al gevestigd in het Piazza Center; de vestiging op Nieuw Dalem wordt dan ook de tweede vestiging en zal naar verwachting in april haar deuren openen.

Eigenaar Levent Arslan licht toe: ,,Met onze supermarkt willen we onze klanten niet alleen een voordelig geprijsd 'Hollands' assortiment bieden, maar ze ook laten kennismaken met de heerlijke producten en smaken uit andere landen. Na het succes van onze eerste supermarkt op het Piazza Center zijn we heel trots om ruim 3 jaar later al een tweede vestiging in Gorinchem te kunnen openen."

Lena Supermarkt heeft onder andere een uitgebreide afdeling met vers fruit en groenten, een slagerij en een bakkerij. Daarnaast vindt men bij Lena Supermarkt ook een groot aanbod Indiase, Surinaamse, Aziatische en Turkse producten en kan men in de slagerij terecht voor vers halalvlees.