Loopbaanavond Raaak

GORINCHEM Voor iedereen die toe is aan ander werk of een nieuwe stap in de carrière organiseert Raaak Personeel op donderdag 26 oktober een loopbaanavond.

,,De avond is voor iedereen die wat anders wil of voor het eerst een baan zoekt", vertelt Cindy Rombout van uitzendbureau Raaak Personeel. ,,Omdat het met de economie weer beter gaan, merken we dat er een krapte is op de arbeidsmarkt. We hebben enkele honderden vacatures, dus er zijn mogelijkheden genoeg."

Belangstellenden kunnen als voorbereiding online een vragenlijst invullen en hun CV uploaden, zodat ze tijdens de loopbaanavond goed geholpen kunnen worden door de medewerkers van Raaak Personeel.

Inmiddels zijn er al bijna vijftig aanmeldingen voor de avond, maar er is nog plaats voor meer. Bezoekers van de avond krijgen adviezen en worden indien mogelijk direct gekoppeld aan mogelijke banen. ,,Maar in ieder geval gaan we samen op zoek naar de wensen voor wat betreft werken en de talenten die iemand heeft", vervolgt Cindy. ,,Daarvan maken we een rapport dat iedereen mee naar huis krijgt."

Als cadeau krijgt iedere deelnemer een profielfoto gemaakt door een ervaren fotograaf ter waarde van 50 euro.

De loopbaanavond is voor iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd op opleiding. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen werk te vinden is. Je kunt zelf gaan schrijven, maar je kunt er ook voor kiezen om ons het zoekwerk te laten doen. Wij hebben het overzicht en zijn in staat om een passende match te maken."

Uitzendbureau Raaak Personeel heeft zeven vestigingen. Vier in Zuid-Holland. Hoofdkantoor Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem en Capelle aan den IJssel. In Brabant zijn er drie: Tilburg, Waalwijk, Oosterhout.

De vestigingen zijn dichtbij de kandidaten én dichtbij de bedrijven gevestigd. ,,Waar alle grote uitzenders wegtrekken uit de regio en zich vestigen in grote steden, geloven wij in lokale aanwezigheid", aldus Cindy Rombout.

De loopbaanavond duurt van 18.00 tot 21.00 uur en wordt gehouden aan de Edisonweg 12C in Alblasserdam. Inschrijven voor de avond kan via: www.raaakpersoneel.nl/loopbaan.