• SHe_Fotografie

Maak kennis met edelsmeden

Advertorial

GORINCHEM Altijd al eens willen zien hoe een edelsmid te werk gaat? Op zaterdag 23 september kun je bij Het JuweliersHuis Veringa zien hoe een edelsmid van het Nederlandse sieradenmerk NOL sieraden smeedt. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur voert de edelsmid het ambacht uit in de winkel aan de Westwagenstraat.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je zien hoe de spangen, ringen en armbanden met de hand worden gemaakt. De collectie van NOL is al jaren bij Het JuweliersHuis Veringa te koop en bestaat uit zilveren en gouden sieraden die zich kenmerken door eenvoud en strakke vormen. Elk ontwerp is tijdloos en wordt met de hand gemaakt. Eigenaresse Milou vertelt: ,,NOL is een mooi, Nederlands merk dat we graag verkopen. De tijdloze sieraden vallen in de smaak bij jong en oud. Door dit NOL-event willen we onze klanten en andere belangstellenden in een ongedwongen sfeer laten zien hoe mooi het ambacht van de edelsmid is."

PANDORA

Eén van de vele merken die bij Het JuweliersHuis Veringa te vinden is, is het Deense juwelenmerk Pandora. In de afgelopen weken kwam de nieuwe najaarscollectie van Pandora uit, genaamd 'Hearts of Pandora'. De herfstcollectie kenmerkt zich dit jaar door warme kleuren, hartvormen en tweekleurige sieraden. Ook de nieuwe aanpasbare open bangle met afneembare end caps behoren tot de collectie. ,,De najaarscollectie is altijd de grootste uitbreiding van het jaar. Daarnaast heeft Pandora onlangs een Rose collectie uitgebracht die eerst alleen via de stores verkocht werd. Als één van de weinige geselecteerde juweliers in Nederland mogen wij nu ook deze collectie verkopen. Een mooie uitbreiding op het grote assortiment waar we trots op zijn", aldus Milou.

De Rose collectie bestaat uit rosé vergulde armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en bedels die mooi zijn te combineren met de bestaande items. Naast deze uitgebreide collecties is het ook mogelijk om bij Veringa een unieke naamkraal te laten maken voor aan je Pandora of Trollbeads armband.

SEE YOU

Ook voor herdenkingssieraden van het merk See You Memoral Jewelry kun je bij Het JuweliersHuis Veringa terecht. Naast de hangers waar de as van een overledene in kan worden bewaard, is het nu ook mogelijk om de as te verwerken in ringen. ,,Met een speciale hars en een kleurpigment kunnen we de as terplekke verwerken in een prachtig sieraad, aangepast aan de wensen van de klant. Op een rustig moment wordt er met de klant een afspraak gemaakt en indien gewenst kan de as in het bijzijn van de klant worden verwerkt in het sieraad."

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke aanbiedingen van Het JuweliersHuis Veringa? Volg ze op Facebook: Facebook.com/juwelierveringa