• Piet

Makkelijk brochures online afdrukken

GORINCHEM Inwoners van Gorichem die op zoek zijn naar een partij om een brochure of boekje te laten drukken, kunnen nu online terecht. In deze digitale wereld worden namelijk steeds meer diensten ook online aangeboden. Het is tegenwoordig heel makkelijk om zelf drukwerk van hoge kwaliteit online te ontwerpen en te bestellen.

Brochures of (hardcover) boekjes zijn interessant voor bedrijven om promotie te maken voor hun onderneming of om een project uit te lichten. Ze kunnen namelijk aan (potentiële) klanten worden uitgedeeld. Maar ook particulieren kunnen zelf hun eigen boek ontwerpen, bijvoorbeeld met familiefoto´s of vakantiekiekjes. Dit is leuk om zelf te houden of om weg te geven aan bijvoorbeeld opa´s en oma´s. Bij een online printer zoals Drukzo kan iedereen een product naar eigen wens ontwerpen. Zaken als het formaat, het aantal pagina´s, de papierkwaliteit en het soort kaft zijn zelf te kiezen. Er worden verschillende oplossingen voor elk type budget geboden.

Printartikelen in een digitale wereld

Waarom kiest iemand in een wereld waarin het lijkt dat alles online gebeurt nog voor printartikelen? Eenvoudigweg omdat een brochure iets fysieks is dat blijft bestaan. Bij de inzet van online tools zoals een digitale advertentie of een familie-fotoalbum in de cloud, bestaat de kans dat mensen deze niet zien of dat het slechts een vluchtige weergave is. Brochures echter zijn tastbaar en blijvend. Ze kunnen cadeau worden gegeven, zodat mensen ze als blijvende herinnering mee naar huis kunnen nemen op om een later moment nog eens te bekijken.

Drukwerk online bestelling

Het fysieke drukwerk moet natuurlijk wel besteld en geprint worden. Het is makkelijk om dit online te doen, aangezien dit voordelen biedt ten opzichte van het traditioneel afdrukken bij een printshop in de stad. Eén van de belangrijkste voordelen is de kosten; in vergelijking met andere oplossingen is online printen vaak goedkoper. Het is ook snel en gemakkelijk om een bestelling te doen: een order kan namelijk geplaatst worden op het moment en op de plek die zelf gekozen wordt. Niet alleen het ontwerpen en het bestellen is snel, ook de verzending vindt vlug plaatst. Voor de levering worden vaak diverse opties geboden. Een pakket kan de volgende dag al worden aangeboden, maar voor wie geen haast heeft, zijn er ook opties van een paar dagen in ruil voor een korting op het aankoopbedrag.

Voor wie een brochure of (foto)boek wil laten drukken, is het dus zeker aan te raden om een online printer te bekijken en te genieten van vele voordelen ten opzichte van een drukkerij in de stad.