• Gorcums Reisburo

Natascha Visser 25 jaar in dienst bij de Gorcums Reisburo Groep

GORINCHEM Per 1 februari is Natascha Visser exact 25 jaar in dienst bij de Gorcums Reisburo Groep. Natascha begon in 1992 als stagiaire bij het 'Gorcums Reisburo' aan de Concordiaweg. Al snel kwam ze erachter dat de reisbranche haar branche was.


Na het afronden van haar stage behaalt ze haar diploma van de MTRO en krijgt ze een baan als reisspecialiste aangeboden. Dit nam ze met beide handen aan en hielp met veel plezier de klanten aan een droomvakantie. ,,Ik weet het nog heel goed, we hadden geen internet…haalden alles uit de reisgidsen en faxten met touroperators."

Na jaren als reisspecialist aan de balie te hebben gewerkt, groeide ze onder andere door tot management assistent en kwaliteitsmanager. Veel reiservaring en kennis verder is Natascha Visser sinds 1 januari 2007 de financieel directeur binnen de Gorcums Reisburo Groep en is ze de spin in het web van de merken Regio Reisburo, Traveltroef, Piloot Koen en het ReisTeam.

De Gorcums Reisburo Groep is gevestigd in Gorinchem en is opgericht in 1975 door Hugo en Janny Visch. Inmiddels is het bedrijf in handen van zonen Ron en Frank en behoort het tot de top 5 grootste 100% zelfstandige reisbureaus van Nederland.