Nieuw begin voor Ny Början

Advertorial

Conceptstore sluit de deur, interieurstudio opent in het Tuighuis

Ria Scholten

GORINCHEM Tweeëneenhalf jaar geleden opende conceptstore NY BÖRJAN haar deuren aan de Langendijk 45-47. Vanuit de winkel wordt interieuradvies gegeven en een eigenzinnige collectie aan lifestyle, interieur, kunst, fashion en design artikelen aangeboden. Eigenaren Dion en Desirée Kradolfer hebben er nu voor gekozen om zich volledig te gaan richten op hun passie voor interieurs. Op dinsdag 27 maart openen zij hun interieurstudio in één van de ateliers in het Tuighuis (Arsenaal) aan de Boerenstraat 54.

,,De nieuwe locatie sluit qua uitstraling naadloos aan bij onze interieurstudio. Het is een mooie, inspirerende omgeving en een heel karakteristiek en licht atelier. Wij zullen in de Boerenstraat met dezelfde passie en betrokkenheid werken aan mooie, functionele en persoonlijke interieurs voor onze klanten", vertelt het duo. ,,NY BÖRJAN Interior Design Studio faciliteert haar klanten bij het vormgeven van een authentieke leef- en werkomgeving. In de interieurstudio worden alle aspecten van een inrichting zoals materialiteit, functionaliteit, licht, kleur, esthetiek, maar ook de psychische ervaring van de ruimte samengebracht."

Desirée Kradolfer ontwerpt al tien jaar lang met veel passie en betrokkenheid interieurs voor bedrijven en particulieren. ,,De kracht van onze interieurstudio ligt in het conceptueel nadenken over functies, flexibiliteit en faciliteiten zodat een interieur ontstaat waarin het aangenaam leven of werken is", legt zij uit. ,,NY BÖRJAN werkt zowel voor particulieren, als voor het bedrijfsleven. Er wordt ingezet op unieke, persoonlijke, interieurs gebaseerd op een lange termijn visie."

Dion Kradolfer: ,,We hebben in de afgelopen periode een mooi slow living concept kunnen neerzetten aan de Langendijk en hebben daarbij een geweldige tijd gehad met veel events, bijzondere ontmoetingen en nieuwe samenwerkingen. Deze periode heeft ons veel mooie ervaringen en fantastische gasten en klanten gebracht en dat hadden we voor geen goud willen missen. Ook zijn we in 2017 genomineerd voor de 'Dutch Retail Experience Awards' en voor de titel 'Ondernemer van het jaar'. Wat nog veel belangrijker is, we hebben veel waardering gekregen van de mensen, die een bezoek aan onze winkel hebben gebracht. We hebben alles in het werk gesteld om hen een bijzondere ervaring mee te geven en zijn heel dankbaar voor de mooie jaren aan de Langendijk".

De komende weken zal de opheffingsuitverkoop worden ingezet in de conceptstore aan de Langendijk 45-47 met kortingen van 40 tot 70 procent. Op 25 maart zal de conceptstore definitief haar deuren sluiten.

De interieurstudio op het nieuwe adres is met ingang van 27 maart operationeel en vanaf heden te bereiken op 06-50240356, info@nyborjan.com en via de social media kanalen. Zie ook www.nyborjan.com.