• Ria Scholten

Nieuw elan voor Van Rijswijk

Advertorial

GORINCHEM Het pand van Van Rijswijk Man & Mode in het Piazza Center heeft in de afgelopen weken een metamorfose ondergaan. ,,Transparantie is het sleutelwoord", vertelt eigenaresse Marina Bijl. ,,Ons winkelpand is voorzien van grote glazen puien, waardoor het winkelend publiek veel beter kan zien wat we op het gebied van herenmode allemaal te bieden hebben. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen."

door Ria Scholten

,,Met deze verbouwing is een grote wens van mijn man Dirk-Jaap, die vorig jaar in mei is overleden, in vervulling gegaan", laat Marina weten. ,,Hetzelfde geldt voor het feit dat ik de zaak heb voortgezet. Natuurlijk worden we in deze periode geconfronteerd met dubbele gevoelens. We zijn verdrietig om het gemis, maar ook trots op onze prachtige zaak."

Marina is erg blij dat naast zoon Yorick nu ook dochter Emmely in de zaak werkzaam is. Schoonvader Hans werkt voorlopig nog één dag in de week. ,,Dit maakt Van Rijswijk Man & Mode tot een echt familiebedrijf."

In de winkel heeft de vloerbedekking plaatsgemaakt voor praktisch, maar toch sfeervol pvc. Wanden in de kleuren mosgroen, grijs en petrol geven aan het pand een warme uitstraling. Het nieuwe, strak vormgegeven meubilair sluit er mooi op aan. Dit alles zorgt ervoor dat de nieuwe zomercollectie optimaal tot zijn recht komt. ,,Het wordt een zomer vol kleur", aldus Marina. ,,Naast het vertrouwde blauw zien we veel groen, rood en pasteltinten. Verder heel veel verschillende vrolijke prints. Colberts worden gecombineerd met een stoere jeans of een vlotte pantalon. Voor de wat koelere dagen mooie truien en vesten, maar ook leuke jacks in verschillende kleuren." Traditiegetrouw nemen de broeken van het Duitse merk Meyer in de collectie een belangrijke plaats in. ,,De klant vindt in onze Meyer Shop ongeveer 1300 broeken in de maten 46 tot en met 60", vertelt Marina. ,,We hebben een ruime keuze in de kwartmaten 24 tot en met 31 en de lengtematen 98 tot en met 110. Naast Meyer verkopen we nog andere kwaliteitsmerken, waaronder Vanguard, State of Art, Camel Active en Olymp.

Marina: ,,We hebben een leuke openingsactie. In de periode van zaterdag 2 maart tot en met zaterdag 9 maart geven wij tien procent korting op onze complete collectie broeken. Zoals bij velen reeds bekend bieden wij onze klanten de gelegenheid om te sparen voor bonuspunten, die het volgende seizoen kunnen worden omgezet in een aantrekkelijke korting. Zij ontvangen dan een bonuscheque ter waarde van vijf procent van het door hen in het voorliggende halfjaar bestede aankoopbedrag. De recent verzonden cheques kunnen tot en met zaterdag 30 maart worden verzilverd. Voor wie slim shopt is er dus flink wat voordeel te behalen."

Zie voor meer informatie de website www.vanrijswijkmode.nl.

De herenmodezaak is telefonisch bereikbaar via 0183-633923.