Nieuwe locatie Piloot Koen

GORINCHEM Na de start in 1975 werd de Gorcums Reisburo Groep in 1986 officieel KLM-agent. Met dit agentschap kon de zakenreisafdeling verder ontwikkeld worden. Nu, precies 30 jaar later, is de volgende stap gezet; van zakenreisafdeling naar zakenreisburo. Sinds begin april is Piloot Koen gevestigd op één van de mooiste locaties van Gorinchem, direct aan de historische Lingehaven. Naast deze unieke ligging, is gekozen voor een gedurfd interieur met hoge design waarde. Tevens is een compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. Als je goed naar het logo kijkt, zie je dat er een stropdas (zakelijk) verwerkt is in het vliegtuig (reizen). Op de facebookpagina van Piloot Koen, www.facebook.com/pilootKOEN, staat een filmpje over het ontstaan van het logo, ontworpen door René Bleuanus van Maradona Creative Design.

Vrijdag 22 april was het 'open huis', waarbij klanten, leveranciers en buurtgenoten kennis konden maken met het kantoor en het team. Veel mensen kwamen langs en konden zo zelf het verschil ervaren bij het enige allround zakenreisburo van de regio. Want een vergelijkbaar zakenreisburo is er niet, aldus directeur Frank Visch. ,,Het verschil wat we met Piloot Koen maken is persoonlijk meedenken in kostenbesparing en efficiencyverbetering. Veel bedrijven die regelmatig reizen kunnen nog flink besparen, al is het alleen al door het ontzorgen, zodat de klant zich bezig kan houden met zijn core-business. Daarnaast bieden we oa. managementrapportages aan om inzicht in de kosten te geven. Bovendien kunnen we zo samen met de klant kijken waar en hoe er effectiever en voordeliger met het reisbudget kan worden omgegaan."

Vanwege het 30-jarig KLM agentschap en de komst van de KLM Open naar The Dutch later dit jaar is er voor gekozen om KLM, als belangrijkste partner van Piloot Koen, terug te laten komen in het interieur van Piloot Koen. Frank Visch: ,,In de jaren tachtig werden er Delftsblauwe KLM tegeltjes uitgegeven in de Business Class in plaats van de bekende KLM huisjes. Via onder andere Marktplaats, heb ik er ruim 300 kunnen verzamelen om vervolgens een vensterbank mee te betegelen. Een erg leuk effect, getuige ook de vele voorbijgangers die door het raam de tegeltjes bewonderen." Naast de unieke tegeltjes zijn er uiteraard ook KLM huisjes aanwezig. Met oog voor detail zijn zelfs de theelepeltjes originele KLM Business Class lepeltjes, ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. Van wiens hand ook de mooie tafel en opvallende lamp in de entree zijn. Uiteraard mag het 96e en laatste KLM huisje, het Gorinchemse Hamelhuis, niet ontbreken en heeft dan ook een speciaal plekje in het mooie zakenreisburo.

Piloot Koen is het zakenreisburo van de Gorcums Reisburo Groep (GRgroep). Naast een zakenreisburo heeft de GRgroep een drietal kwaliteits reisburo's onder de naam Regio Reisburo in Gorinchem, Leerdam en Hardinxveld en de online prijsvechter Traveltroef, actief in Nederland (Traveltroef.nl) en België (traveltroef.be).

Piloot Koen is gevestigd aan de Kriekenmarkt 1 in Gorinchem. Piloot Koen is bereikbaar via 0183-699666 en info@pilootkoen.nl. Zie ook: www.pilootkoen.nl

Fotobijschrift:

V.l.n.r. Directeur Ron Visch, Manager Piloot Koen Marianne Maat en Directeur Frank Visch