Olympia Gorinchem is verhuisd naar Concordiaweg

GORINCHEM Olympia Uitzendbureau is per november verhuisd van Langendijk 16 naar Concordiaweg 155 in Gorinchem. Ondernemer Romano Fava ziet de nieuwe locatie als de verzilvering van zijn vijfjarige ondernemerschap.

Romano Fava: ,,Ik heb na een lange carrière als marketingmanager vijf jaar geleden besloten mijn ondernemersgeest binnen Olympia de ruimte te geven. Ik had een helder beeld van wat ik in vijf jaar wilde bereiken met een eigen Olympia-vestiging in Gorinchem. Wij bedienen klanten heel gericht, door selectief kandidaten in te schrijven, passend bij een vacature of een opdrachtgever. Zo kun je namelijk echt op zoek naar de beste kandidaat in de markt. Met die werkwijze scheppen we eerlijke verwachtingen richting klanten en kandidaten en zijn onze matches negen van de tien keer succesvol. We zijn in vijf jaar gegroeid van twee naar zeven medewerkers, waardoor de locatie op de Lange Dijk te klein werd. Ons nieuwe pand voelt daarom echt als de kers op de taart."

Olympia Gorinchem levert medewerkers van LBO tot WO-niveau voor diverse functies in de productie, magazijnen en verzinkerijen, maar ook buschauffeurs en salesdirectors. Het nieuwe pand aan de Concordiaweg ligt aan de rand van de binnenstad en is daardoor goed bereikbaar en toegankelijk. Romano Fava: ,,Deze locatie past uitstekend bij de manier waarop wij in de markt staan. Midden in de bedrijvigheid van Gorinchem. Wij hebben korte lijnen met onze klanten en zijn goed bereikbaar voor onze uitzendkrachten. Dat kan alleen als je ook daadwerkelijk lokaal aanwezig en dus dichtbij bent. Op de nieuwe locatie zijn ook twee spreekkamers beschikbaar waarmee we nog meer aandacht aan klanten en uitzendkrachten kunnen geven. We zijn meer en meer een sparringpartner voor onze klanten. We denken mee in brede zin over arbeidgerelateerde zaken. Daar zie ik nog meer mogelijkheden voor ons. Op naar de volgende vijf jaar waarin we onszelf nog meer ontwikkelen en vooral onze klanten en kandidaten tevreden stellen."