Open dag osteopathiepraktijk Van Sas

GORINCHEM Een kijkje achter de schermen bij Praktijk voor Osteopathie Anneke van Sas in Gorinchem, dat kan op zaterdag 28 november van 11:00 tot 16:00 uur. Ter gelegenheid van de officiële opening zet Praktijk voor Osteopathie Anneke van Sas haar deuren open. Een prima gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe osteopathiepraktijk in Gorinchem.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in de praktijk aan het Kazerneplein in Gorinchem. Daarnaast wordt er voorlichting gegeven over osteopathie en is er alle gelegenheid om aan de aanwezige osteopaten vragen te stellen. Voor kinderen zullen er op het Kazerneplein diverse activiteiten zijn en voor elke bezoeker staat er een hapje en een drankje klaar. De Gorcumse praktijk is de tweede vestiging die Anneke van Sas opent. Sinds 2007 heeft zij een praktijk voor osteopathie in Woudrichem. Deze groeide in de afgelopen jaren uit tot één van de grotere osteopathiepraktijken in de regio, waar inmiddels drie osteopaten werken. Met de opening van de vestiging Gorinchem komt Anneke van Sas tegemoet aan de behoefte van patiënten uit de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden om dichter bij huis behandeld te kunnen worden. ,,Wij willen goed bereikbaar en dichtbij zijn voor onze patiënten. Daarom hebben wij gekozen voor een pand in het centrum van Gorinchem aan het Kazerneplein'', zegt Anneke van Sas.

Fotobijschrift: De osteopaten van Praktijk voor Osteopathie Anneke van Sas werken voortaan zowel vanuit de praktijk in Woudrichem als die in Gorinchem. V.l.n.r. Anneke van Sas, Karin Drexeler en Inge Boon. (foto Raoul Nijst)