• Philedelphia

Oplevering appartementen voor zorginstelling Philadelphia

GORINCHEM Op 1 februari vond de oplevering plaats van 36 nieuwe studio's voor zorginstelling Philadelphia. De woningen aan de Wijnkoperstraat, bestemd voor een ouder wordende doelgroep met verstandelijke beperking, worden binnenkort in gebruik genomen. Een mooi moment voor opdrachtgever Philadelphia, ontwikkelende bouwer Van Wijnen en belegger Superstone.

Na een jaar bouwen leverde Van Wijnen 1 februari de zorgstudio's aan de Wijnkoperstraat op. René Flikweert, bedrijfsleider bij Van Wijnen vertelt: ,,Tijdens het hoogste-punt-feest ontvingen we al veel enthousiaste reacties van bewoners. Dat was heel gaaf! Ook de samenwerking tussen de verschillende partijen was prettig. Na een intensief voortraject zijn we uiteindelijk gekomen tot een woonplek waar bewoners fijn oud kunnen worden."

Marcel de Vaan, locatiemanager van Phildalphia voegt hier nog aan toe: ,,Het is een top locatie in een prachtige omgeving. De studio's zijn voorzien van alle luxe voor de doelgroep, waaronder modern en praktisch ingerichte badkamers. Een belevingsgerichte tuin wordt medio 2019 gerealiseerd en ontworpen door studenten van het Wellantcollege in Houten. Na een paar maanden wennen en wonen vindt de officiële opening medio juni 2019 plaats."