• Business Event Gorinchem

Overhandiging eerste businessboeket

GORINCHEM Maandag 27 november vinden tijdens het Business Event Gorinchem de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem. Martijn de Stigter van Annet Flowers verzorgt ook dit jaar de prachtige boeketten voor alle genomineerden. Ook de podiumstukken komen van zijn hand. Om alvast in de stemming te komen reikte De Stigter afgelopen week een prachtig boeket uit aan wethouder Freije.

Gemeente Gorinchem is dit jaar voor het derde jaar trotse official partner. ,,Het evenement is een mooie gelegenheid om bedrijven uit Gorinchem op het podium te zetten en de waardering uit te spreken voor het ondernemerschap. Zij zorgen ervoor dat het bedrijfsleven op de kaart staat. Het zijn stuk voor stuk prachtige bedrijven die een belangrijke regionale, landelijke of zelfs internationale rol vervullen. Terecht dat zij in het zonnetje gezet worden. Bovendien zorgt het Business Event ervoor dat ondernemend Gorinchem een groot platform heeft om te netwerken. Nieuwe verbindingen worden gelegd. En daar dragen we graag aan bij", aldus Wethouder Freije.

De genomineerde bedrijven worden maandag 27 november in De Nieuwe Doelen aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren. 

De deskundige jury, onder leiding van notaris Caroline van Rooijen, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren. De komende periode zullen de juryleden de bedrijven persoonlijk bezoeken.

Bestel uw kaarten via: www.nbe.nu. Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventgorinchem.nl en via social media: acebook.com/businesseventgorinchem of twitter: @NBEnu #BEG17.