• Laura van Horik

Partycentrum Hipper & Kolfbaan 'trouwt' met Regio Reisburo

GORINCHEM Het was een initiatief van eigenaresse Bianka den Breejen om de krachten van Partycentrum Hipper & Kolfbaan uit Gorinchem te bundelen met die van het Regio Reisburo. Directeur Frank Visch stemde hiermee in en samen bedachten de ondernemers een manier om hun werk te kunnen combineren. ,,Als je bij Hipper & Kolfbaan je trouwfeest houdt, krijg je nu van het Reisburo de Honeymoon Box met onder andere kortingen voor een huwelijksreis", vertelt Den Breejen.

door Laura van Horik

Visch en Den Breejen hebben dezelfde visie, namelijk alle klanten en gasten de dag of reis van hun leven bezorgen en ze een mooie herinnering meegeven. Vandaar het idee om mensen, als ze hun huwelijksfeest bij partycentrum Hipper & Kolfbaan houden, de Honeymoon Box te overhandigen voor een huwelijksreis via het Regio Reisburo. Voor die reis wordt uitgebreid de tijd genomen, zodat het aansluit bij wat het kersverse bruidspaar in gedachten heeft. Visch: ,,De Honeymoon Box bestaat uit allerlei kortingen en een consult waarin we de reis met het paar bespreken. Het gaat om het gevoel dat het stel bij de reis heeft: willen ze rondrijden in een Cabrio, actief bezig zijn of juist aan het strand liggen? Het kan van alles zijn, als het maar een unieke en onvergetelijke reis wordt. Mensen denken al snel dat een huwelijksreis te duur is, maar voor elk budget is er wat leuks."

Nadat de samenwerking tot stand kwam, ontdekten beide familiebedrijven dat zij dit jaar ook nog eens genomineerd zijn voor de Love Awards Publieksprijs: een prijs voor de beste leveranciers en de leukste bruidsparen in Nederland. Regio Reisburo in de categorie 'Huwelijksreizen' en Partycentrum Hipper & Kolfbaan in de categorie 'Feestzalen'. Nog een extra reden om de handen ineen te slaan, lacht Visch. ,,Het is altijd leuk om mensen te verblijden met een extraatje, en zeker als ondernemers onder elkaar. Wie weet breiden we de samenwerking bij succes nog eens uit."

Meer informatie over trouwlocatie Hipper & Kolfbaan en/of het Regio Reisburo? Dit is te vinden op www.hipper.nl en https://www.regio-reisburo.nl/.