PLUS van den Doel opent woensdag 30 mei

GORINCHEM PLUS Elbert van den Doel opent woensdag 30 mei de deuren van de compleet vernieuwde winkel. De feestelijke opening vindt plaats tussen 8.30 en 9.00 uur. Klanten zijn van harte welkom en worden getrakteerd op een lekker kopje koffie of thee. De officiële opening vindt plaats om 9.00 uur

De vernieuwde winkel is een kwart groter geworden, biedt meer assortiment in de schappen, heeft een nóg verser karakter en zorgt voor nóg meer gemak tijdens het boodschappen doen. Klanten vinden er vanaf nu onder andere vers bereide, kant-en-klare maaltijden, verse pizza's en gegrilde kippetjes.

Tijdens de feestelijke opening ontvangen klanten een lotnummer waarmee zij gegarandeerd een van de prijzen winnen, waaronder producten uit de nieuwe winkel. Met het lot maken klanten ook nog eens kans op de hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen.

In de vernieuwde PLUS Elbert van den Doel staan ambachtelijk en vers uit eigen keuken centraal. Veel producten worden hier vers bereid, waaronder pizza's uit de steenoven, maar ook complete maaltijden, soepen en salades. Zin in een lekker warme snack? Deze worden in de winkel vers afgebakken. Ook voor verantwoorde vis en kwaliteitsvlees, gegrilde kip of pulled pork is de klant bij PLUS Elbert van den Doel aan het juiste adres.

,,Met de nieuwe formule komt onze winkel tegemoet aan de veranderende wensen van onze klanten," zegt ondernemer Elbert van den Doel. ,,Onze vernieuwde supermarkt heeft alles in huis voor een snelle, makkelijke maaltijd die toch vers en voedzaam is. Goed en gezond eten blijft immers belangrijk, en dat kan nu nog eenvoudiger, met de scherpste prijzen uit de buurt. Ondanks het vernieuwde uiterlijk blijven we de vertrouwde kwaliteit bieden," vervolgt Elbert. ,,Het is een nieuw jasje, maar met de vertrouwde gezichten en kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Bij ons draait alles nog steeds om service, tevreden klanten en gastvrijheid. Klanten kunnen de boodschappen zelf scannen én afrekenen, maar ook gewoon nog steeds online bestellen via plus.nl en deze thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. En niet onbelangrijk: de parkeerplaats voor de winkel is ook verbeterd!"