Première film Risen in Hollywoud

ALMKERK De film Risen (16+) beleeft op donderdag 24 maart zijn première. De gemeente Focus op God maakt het mogelijk dat belangstellenden vrijdagavond 25 maart tegen gereduceerd tarief deze gloednieuwe film kunnen bekijken bij Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. De film begint om 20.40 uur.

Risen (16+) is een Amerikaanse dramafilm die het verhaal vertelt rondom de Romeinse krijgstribuun Clavius, die probeert te achterhalen wat er met Jezus gebeurde in de weken na diens kruisiging; daartoe krijgt hij van Pontius Pilates de opdracht om de geruchten over een Messias te onderzoeken en het verdwenen lichaam van Jezus van Nazareth op te sporen, om een opstand in Jeruzalem te voorkomen. Op fenomenale wijze wordt in beeld gebracht hoe het leven, de dood en opstanding van Jezus Christus de geschiedenis hebben getekend en tot op de dag van vandaag invloed hebben op onze huidige samenleving.  Een verhaal dat onze samenleving heeft gevormd.

Focus op God biedt de mogelijkheid om de film voor €5,- inclusief een kopje koffie of thee te beleven. Toegangsbewijzen zijn uitsluitend te reserveren via de website van Service Bioscoop Hollywoud: www.hollywoud.nl of telefonisch via 0183 307286.