Regionale bedrijven organiseren event 'De Toekomst Begint Vandaag'

ALMKERK Door vijf regionale bedrijven wordt op donderdag 8 oktober een nieuw businessevent georganiseerd op golfbaan Almkreek in Almkerk. Havika Advies en Vermogensbeheer BV, Golfpark Almkreek, Tredion ICT & Telecom, Van Noordenne Accountants en MM Design nodigen hun klanten uit voor een compleet verzorgde middag en avond op het golfpark met als hoofdspreker Floris van Bommel.

Het businessevent is een uniek evenement in de regio waarbij een combinatie van actief bezig zijn, kennis vergaren en netwerken de ingrediënten zijn. Gedurende de middag volgen de deelnemers een golfclinic, daarna zijn er diverse break-out sessies van de organiserende bedrijven waar kennis opgedaan kan worden over verschillende interessante onderwerpen met als basis dat de toekomst vandaag begint. Aan het einde van de dag zal Floris van Bommel de deelnemers meenemen in een boeiende lezing. Op humoristische wijze vertelt hij over de geschiedenis van het familiebedrijf Van Bommel en zijn visie op ondernemen. Tot slot bieden de organiserende bedrijven hun klanten een uitgebreid dinerbuffet aan en is er volop ruimte om de opgedane kennis en inzichten met elkaar te bespreken.

Deelname aan het evenement kan alleen op uitnodiging van één van de organiserende bedrijven. Op de website www.detoekomstbegintvandaag.nu is meer informatie te vinden over het event en de organiserende bedrijven.