• Ria Scholten

Shoeby is totaal vernieuwd

Advertorial

GORINCHEM Shoeby in het Piazza Center heeft vorige week een complete metamorfose ondergaan. Het pand is compleet gestript en vervolgens opnieuw ingericht volgens de nieuwste winkelformule. Afgelopen vrijdag ging de zaak weer open. Eigenaresse Inge Caruso is heel erg trots op het resultaat van alle inspanningen: ,,Alle credits voor mijn medewerksters, die ontzettend hard gewerkt hebben om alles op tijd klaar te krijgen. Ik heb de beschikking over een topteam, waar ik heel blij mee ben."

door Ria Scholten

Het is vijftien jaar geleden dat Shoeby een vestiging opende in het Piazza Center. Zes jaar geleden heeft Inge de modezaak overgenomen van de toenmalige eigenaar. Zij vertelt: ,,Na zoveel jaren was het pand hard toe aan een opknapbeurt en daarom hebben we besloten om de verbouwing grondig aan te pakken. Het is mooi dat een en ander in recordtijd gerealiseerd is. We zijn maar een week gesloten geweest. Ter ere van de heropening trakteren we onze klanten op een hapje en een drankje. Het is leuk om te horen hoe enthousiast zij zijn over de nieuwe uitstraling van de winkel."

GRIJS Het winkelpand is ruim en overzichtelijk ingericht. In het interieur voert de kleur grijs de boventoon. Dit zorgt ervoor dat de najaars- en wintercollectie met veel rood, groen, blauw en okergeel optimaal tot zijn recht komt. De klanten hebben de beschikking over vijf ruime paskamers met daar tegenover een comfortabele loungeset. De toonbank heeft een centrale plaats in de winkel gekregen. De kledingcollecties voor dames, heren en kinderen wisselt wekelijks.

TRENDY LOOK Inge vertelt: ,,We verkopen damesmode van het eigen label Eksept in de maten XS tot en met XXL. De modebewuste vrouw vindt hier alles voor een trendy look. Schoenen en accessoires zoals armbanden, kettingen, sjaals, riemen en tassen maken het plaatje compleet. De heren kunnen hier terecht voor kleding van ons eigen label Refill in de maten XS tot en met XXL. Kleding in de maat XXXL kan desgewenst worden besteld." Jongen en meisjes kunnen bij Shoeby eveneens een nieuwe outfit scoren. Achterin de zaak vinden zij op de kinderafdeling leuke kleding in de maten 98/104 tot en met 176. ,,We verkopen meisjesmode van het label Jill", vertelt Inge. ,,De jongensmode is van het merk Mitch."

AANBIEDINGEN ,,Met behulp van onze iPad kunnen wij de artikelen bestellen die niet op voorraad zijn", laat Inge weten. ,,De kleding kan dan thuis worden bezorgd of in de winkel worden opgehaald. In onze folder, die regelmatig uitkomt, wordt niet alleen melding gemaakt van het laatste modenieuws, maar ook van aantrekkelijke aanbiedingen. De feestdagen staan voor de deur en daar hoort een passende outfit bij. Binnenkort verschijnt onze kerstfolder met inspiratie voor het hele gezin."

Zie de website www.shoeby.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/shoebygorinchem voor meer informatie over winkel en collectie.