• Business Event Gorinchem

Shortlist Business Event bekend

GORINCHEM De voorbereidingen van het Business Event gemeente Gorinchem zijn in volle gang. Naar verwachting zullen er veel ondernemers aanwezig zijn om het programma op 27 november bij te wonen. In het officiële programma zal de 'Ondernemer van het Jaar' in vier verschillende categorieën bekendgemaakt worden.

Na een viertal intensieve vergaderingen heeft de voordrachtscommissie een shortlist samengesteld waar de voorgedragen kandidaten op staan. De organisatie Network Business Events heeft vervolgens contact gezocht met de potentiële genomineerden en hun verzocht om aanvullende informatie over het bedrijf en de bedrijfsvoering aan te leveren. Deze vragen zijn opgesteld in het zogeheten motivatieformulier die tevens de criteria van de jury omvatten. De formulieren zijn gebundeld in het juryboek en op 4 juli officieel overgedragen aan de jury.

,,Een voordracht is al een felicitatie waard, er zijn heel wat bedrijven ter tafel gekomen waaruit er circa 8 bedrijven per categorie geselecteerd zijn door de voordrachtscommissie. Ook dit jaar staan er weer prachtige bedrijven in het juryboek van de 3e editie is van het Business Event gemeente Gorinchem. Wij danken de voordrachtscommissie voor de geleverde bijdrage en wensen de jury heel veel succes bij het selecteren van de genomineerden én winnaars'', Aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events.