• Roeland Hagesteijn is de initiatiefnemer en eigenaar van 'Slim Verhuizen'.

    Slim Verhuizen

'Slim verhuizen' geeft structuur

GORINCHEM Voor de duidelijkheid: 'Slim Verhuizen' is geen verhuisbedrijf, maar een totaal oplossing op maat voor iedereen die gaat verhuizen of gewoon iets nieuws wil in en om het huis. Er komt namelijk zo veel kijken bij het verhuizen naar een nieuwe woning of verbouwing van uw huidige, dat het een uitkomst kan zijn om hierbij steun en structuur te krijgen van deskundigen. Want laten we eerlijk zijn: voor bijna iedereen is het geen dagelijkse kost en er moeten best veel beslissingen genomen worden, die heel vervelend kunnen uitpakken als ze achteraf niet juist geweest blijken te zijn.

door Kees Osseweijer

Roeland Hagesteijn is de Gorinchemse initiatiefnemer en eigenaar van 'Slim Verhuizen'. Wat maakt zijn dienstverlening zo uniek? Roeland: ,,Wie naar een nieuwe woning gaat, krijgt te maken met heel veel zaken die geregeld moeten worden. Na het tekenen van een koopcontract bij de makelaar is de beslissing genomen en vastgelegd, maar de praktische dingen beginnen dan pas. Moet er verbouwd worden, geïsoleerd, geschilderd of ingericht. Wat doen we met de tuin, welke verhuizer kiezen we etc. Maar ook: wie geven we dan de opdracht, want het moet natuurlijk goed en op tijd gedaan worden."

'Slim Verhuizen' kan daarbij helpen. En het mooie is: het kost niets extra, maar levert juist voordeel op. Hoe zit dit concept dan in elkaar? Roeland: ,,We hebben samen met de makelaars in ons netwerk een zorgvuldige selectie samengesteld van bedrijven die desgewenst ingeschakeld kunnen worden. Die bedrijven zijn regionale ondernemingen die betrouwbaar zijn en bewezen kwaliteiten hebben."

Roeland vervolgt: ,,De makelaar kent de woning en bespreekt met de klant wat er aan de woning gedaan zou moeten worden en wie daarvoor ingeschakeld kan worden. Via het platform van 'Slim Verhuizen' activeert de makelaar de voordelen voor de klant en komt er een vrijblijvend contact tot stand met de geselecteerde ondernemingen en dienstverleners. Maar u kunt ons ook zelf benaderen via onze website of telefonisch. Kortom, we hebben al veel voorwerk voor u gedaan waarvan u kunt profiteren. We voegen echt wat toe voor de klanten ".

En niet alleen de klant heeft een voordeel, maar ook de partners van 'Slim Verhuizen'. Bart-Jan Mutters van Mutters Makelaardij zegt hierover: ,,Sinds we een actieve partner zijn kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en op weg helpen na de aankoop van hun nieuwe woning. Een concrete en kwalitatieve nazorg mag bij de moderne makelaar eigenlijk niet ontbreken! Het is en concept dat past bij iedere vooruitstrevende onderneming die graag kijkt hoe ze meer kunnen doen voor hun klanten. En onze klanten zijn er dan ook enorm blij mee als we ze kunnen helpen in alle verhuishectiek!"

Overigens: de dienstverlening van 'Slim Verhuizen' kan ook ingeroepen worden door iedereen die geen verhuisplannen heeft, maar de huidige woning aan wil pakken. Kijk daarvoor op: www.slimverhuizen.nl. Voor meer informatie kan ook contact opgenomen worden via 085-2732324