Spiegeltent Festival

GORINCHEM Het Lingebos in Vuren is zaterdag 14 oktober het prachtige decor van het alsmaar groeiende Spiegeltent Festival. Het festival wordt sinds enkele jaren georganiseerd door ESP Entertainment en wordt alsmaar groter en nóg gezelliger. Dit jaar heeft de organisatie (ESP Entertainment) maar liefst in vijf verschillende area's artiesten en DJ's op het programma staan.

Met meerdere area's, een grote regionale bekendheid, tal van getalenteerde artiesten en een sfeer die je alleen op zo'n prachtige locatie als het Lingebos kunt creëren, is het Spiegeltent Festival écht een festival wat jij niet mag missen. Van Nederlandstalige muziek tot foute 90's en van Aprés Ski tot Dance, je vindt het allemaal op het Spiegeltent Festival.

Het Spiegeltent Festival richt zicht met het programma op een breed publiek. Er is voor ieder wat wils, maar waar het festival zich vooral in onderscheid is de totaalbeleving. Van sfeervolle spiegeltenten, knusse chill-hoekjes, lekkere drankjes, food-trucks en natuurlijk een sfeervolle aankleding van het prachtige Lingebos.

Programma: Coverband &JOY, Eght Herrie, Spuugzat, Het Feestteam, DJ Patrick, Q Music Het Foute Uur, DJ Yorit, Oakmadness, DJ Paul Elstak, DJ Roy, DJ Pieter, Frank den Braber

Kaarten voor Spiegeltent Festival vliegen de laatste weken als warme broodjes over te toonbank. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts €16,- en zijn te koop op www.soundparadise.nl of bij Ekeren in Dalem/Leerdam en Haku in Herwijnen. Aan de deur zijn de kaarten € 20,-

Zie ook: www.spiegeltentfestival.nl